U stilu Ecclestonea

Vjenčanje od 54 milijuna kuna razočaralo: Opijanje bez granica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada imate puno novaca kao bogata nasljednica Tamara Ecclestone, skromnost nije na listi želja. Želi pokazati sve i odmah! Štedjelo se naravno nije niti na vjenčanju, a sve troškove navodno je platila sama Tamara.

Tamara Ecclestone udala se za Jaya Rutlanda u luksuznom hotelu Grand-Hotel du Cap-Ferrat na jugu Francuske, a zabava je potrajala nekoliko dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro svadba Novi bikini, novi zaručnik - Tamara na konju!

Vjenčanu zabava Tamara je zamislila kao pravi razuzdani party, a tako je i bilo. Jedna od uzvanica bila je i bivša djevojka princa Andrewa, Caroline Stanbury, koja je na svojem Twitteru objavila: 'Još uvijek tulumarimo, Essex stil.'

>> Luksuzna vjenčana zabava Tamare Ecclestone na bazenu

Da novac Tamari nije nikakav problem, pokazali su i svojom pratnjom. Par je sletio privatnim avionom, a dočekao ih je Rolls Roys. Bogatašica je odabrala haljinu Vere Wang s dugim velom i ušivenim kristalima na korzetu, a nova gospođa gospođa Rutland uplesala je u brak uz pjesmu Lionela Richieja 'Endles Love' koju je izvela Mariah Carey za 20 milijuna kuna. I Sir Elton John bio je tamo - sat je vremena zabavljao uzvanicima, a mladencima je posvetio pjesmu 'Circle Of Life'. Za svoje je gostovanje utržio oko 9 milijuna kuna.

Neke je zabava i razočarala

Troškovi su se popeli do 54 milijuna kuna, od čega je 5 milijuna kuna plaćeno za hotelske sobe, neki su se uzvanici požalili kako im višednevni događaj nije ispunio očekivanja.
Navodno se to odnosi na Jayeve uzvanike koji su se ponašali kao primitivci, gurajući se na besplatnom baru i opijajući se sve dok nisu izgubili svijest. Ostali gosti su se pak žalili kako je glazba bila preglasna, te da je poremetila inače mirno okruženje.

Jedan od najekskluzivnijih hotela francuske rivijere sigurno nije još doživio ovakav razuzdani party. 'Bilo je sve besplatno, vrlo neformalno i opušteno. Jayevi uzvanici su se opijali, a jedan je viđen kako povraća nakon višednevnog alkoholiziranja. Puno je Tamarinih prijateljica pomislilo da su neki od tih muškaraca potencijalni ženici, ali mnogi nisu mogli dočekati da napuste party.'

Iako je Daily Mail pisao kako je sve troškove plati tata Bernie, izgleda kako se za sve pobrinula Tamara. Njezin je otac bio na utrci Formule 1 u Montrealu pa nije stigao na zabavu, dok su mama Slavica i njezina sestra Petra bile na zabavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene