Potpuno poremećeno

SILOVANJE, UBIJANJE, NASILJE Sve je dopušteno! Stiže najluđi reality ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yevgeny Pyatkovsky mozak je operacije iza šokantnog showa u kojem je sve dozvoljeno.

Natjecatelji najbizarnijeg reality showa dosad bit će bačeni u sibirsku divljinu u borbu s medvjedima, vukovima i jako niskim temperaturama, piše The Sun. Ako ste gledali "Igre gladi", možete ga lako usprediti s tim filmskim serijalom.

Pogledaj i ovo showbuzz Imala je 34 godine Zvijezda američkog realityja izgubila život u tragičnoj nesreći, vozač pobjegao s mjesta događaja

Ruski tajkun Yevgeny Pyatkovsky mozak je operacije iza šokantnog showa u kojem je sve dozvoljeno. Kad kažemo sve, to znači sve: ubojstva, tučnjave, alkohol, silovanje... Udruge diljem svijeta već se bune protiv realityja, u kojem glavna nagrada iznosi 1,55 milijuna eura, za koje će se boriti 30 natjecatelja - 15 žena i 15 muškaraca.

Bit će bačeni u divljinu te se boriti s temperaturama nižim od 40 stupnjeva. I dok se neki već bune jer je sve dopušteno, producenti showa tvrde da će se, ukoliko bude dokaza za kriminalni akt, ruski kazneni zakon aplicirati, odnosno da će policija reagirati i odvesti onog koji napravi zločin.

Kritičari tvrde da je sve to nevažno jer su natjecatelji prisiljeni živjeti kao divlje životinje, što bi moglo dovesti do istog takvog ponašanja. Natjecatelji moraju biti mentalno zdravi i imati iznad 18 godina. Najbizarnije je što će za sudjelovanje morati platiti više od 150 tisuća eura, iako će dio u show ući besplatno, kroz online glasovanje. Show će se emitirati 24 sata dnevno, s prijevodima na više stranih jezika.

Snimanje se predviđa za srpanj sljedeće godine, a producenti vjeruju da će privući bogate ljude sklone riziku. Svaki od natjecatelja dobit će 'panic button' povezan satelitom, a prije nego krenu u natjecanje proći će obuku bivših operativaca ruske elitne postrojbe Spetznaz. Nakon toga, u divljini će biti prepušteni sami sebi, u području u kojem se snijeg ne topi. Svi koji prežive devet mjeseci, dijelit će nagradu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene