Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Argentinska manekenka otkrila da je Messi u krevetu jako loš.


Argentinska manekenka Xoana Gonzalez priznala je da je imala seksualni odnos s Lionelom Messijem. Sve o tom odnosu govorila je u argentinskoj verziji emisije 'Trenutak istine'. Tvrdi da su se upoznali prije više godina kada je Messi bio mlad, ali ne i maloljetan.

Vezani članci Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Ovo je žena koja je srce najboljeg nogometaša svih vremena zarobila još dok su bili djeca Lionel Messi (Foto: Profimedia) Zaboravio na debakl na Svjetskom prvenstvu: Messi smiješnim poziranjem na jahti zasjenio i lijepu suprugu

'Prišli su mi njegovi zaštitari i rekli mi da je tu netko koga bih sigurno rado upoznala. Bio je to Messi. Bila sam u šoku', kazala je manekenka koja se začudila koliko je nogometni virtuoz sramežljiv da je poslao zaštitare po mene.

Nakon kratkog razgovora, Messi je Oxanu odveo u svoj stan gdje su odmah uskočili u krevet. 'Osjećala sam se kao da sam s mrtvacem', kazala je Oxana u Trenutku istine te dodala kako je od njega očekivala puno više. Ne zna je li nogometaš tada imao djevojku, ali čini se, to joj nije ni bilo važno.
 

 

Buenos dias

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on

 

Buenos dias

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on

 

Hola chicos... Selfie antes de mi desfiles!

A photo posted by Xoana Gonzalez (@xoanagonzalez) on