Britanski X Factor krenuo je u daljnju fazu, a u njoj se borila i Irina Dudyjek.


Burne reakcije izazvala je manekenka Irina Dudyjek kada se pojavila u live emisiji X Factora, gdje se borila za mjesto u kući sudaca. Borba za opstanak u showu zna biti jako teška pa je Irina odlučila svim svojim silama pokušati proći.

Vezani članci Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nova šansa za slavni par: Ona izgleda poput njegove bivše žene, a čini se da ne mogu jedno bez drugog Channing Tatum (Foto: Profimedia) Tek je prekinuo vezu sa slavnom pjevačicom, a već preko aplikacije traži novu djevojku

Osim pjesmom 'Mama Knows Best' pjevačice Jessie J, Irina se borila i svojim seksi oblinama. Naime, stigla je odjevena u usku, dugu crnu haljinu, koju je ubrzo tijekom nastupa skinula i ostala polugola. Čak i Simon Cowell nazvao je njen nastup onim kojeg treba zapamtiti, a Sharon Osbourne dala joj je priliku i pustila je u daljnji krug natjecanja.

Ipak, publika nije bila zadovoljna nastupom atraktivne Irine pa su burno reagirali. Istu reakciju izazvala je i na društvenim mrežama, gdje su brojni korisnici poručili da se show ne zove 'Sex Factor' te se zapitali zašto je striptiz prihvaćen u showu.