Whitney Houston pronađena je mrtva 2012. godine u kadi, a na isti način preminula je i njena kćerka Bobbi Kristina - tri godine kasnije.


Nick Gordon već je bio optužen za smrt Bobbi Kristine Brown, kćerke tragično preminule dive Whitney Houston, no strani mediji ovih dana idu korak dalje. Radar Online navodi kako je za smrt Bobbi, ali i njene majke Whitney, kriva ista osoba - već spomenuti Bobbi.

Vezani članci Bobby Brown Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina Slika nije dostupna VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama

'Brojne su podudarnosti u načinima na koje su obje stradale. Tijela su im bila puna modrica, a pronađene su bez svijesti u kadi s tim da je kasnije utvrđeno da su bile pod utjecajem droga. Osim toga - Nick je svaki put bio u blizini', objašnjava izvor.

Protiv Nicka mogao bi svjedočiti i Max Lomas, njegov najbolji prijatelj koji je bio prisutan kad se Bobbi dogodila tragedija. Da podsjetimo, Whitney je pronađena mrtva u kadi početkom 2012. godine, a njena kćerka Bobbi preminula je prošle godine, nakon više od pola godine u komi.