Čini se da Coleen više ne može tolerirati Rooneyjeve nestašluke. Njegova supruga je u trenutku incidenta bila na odmoru, a kad je čula da je Rooney priveden, hitno je stigla u Englesku.

Galerija


Nakon što je Wayne Rooney uhićen u pijanom stanju u društvu 29-godišnje starlete, njegova trudna supruga Coleen napustila je njihov dom i odselila svojim roditeljima. Čini se da Coleen više ne može tolerirati Rooneyjeve nestašluke. Njegova supruga je u trenutku incidenta bila na odmoru, a kad je čula da je Rooney priveden, hitno je stigla u Englesku.

Ubrzo je doznala da je s njim bila starleta, nazvala ju je, a ova joj je otkrila što su planirali prije nego im je policija poremetila planove. Čini se da je razgovor bio prilično degutantan jer je Coleen poslije toga pokupila njihovo troje djece i preselila roditeljima u Liverpool. Trudna Coleen dosad je opraštala sve, najviše zbog djece. Sada ju je pogodila činjenica da je to napravio dok je trudna s njihovim četvrtim djetetom.

Navodno je cijelo vrijeme ponavljala: "Kako si mi ovo mogao napraviti, još pogotovo za vrijeme trudnoće? Kako si mogao biti tako glup? Cijeli svijet mi se smije zbog tebe". Sada je Rooney očajan, ne zna što da napravi i kako da vrati Coleen. Svjestan je da je ovo najgore što je napravio dosad i da mu je supruga bijesna. Nije ovih dana nogometašu lako. Ne samo da bi mogao ostati sam, već bi mogao ostati i bez pola bogatstva, koje se procjenjuje na 80 milijuna funti. Ukoliko Coleen preda papire za razvod, dobit će pola njegovog bogatstva.

 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on