Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbenik se prisjetio i susreta s Vučićem prije 18 godina kada je isti bio ministar informiranja.


Vojvođanski glazbenik Đorđe Balašević prilično je iznenadio kada je otkrio detalje susreta s Aleksandrom Vučićem prije 18 godina. Naime, balašević se priključio kampanji srbijanske Demokratske stranke za tamošnje izbore koji se održavaju 24. travnja.

Vezani članci Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 3 Ugledni profesor tvrdi da Vučićev režim koristi državnu tvrtku za širenje utjecaja u regiji: "Ona im je oružje, trojanski konj..." Aleksandar Vućić VIDEO Procurila snimka svađe Jeremića i Vučića, skoro se potukli u sjedištu stranke: "Hoćeš da me linčuješ, devojčice jedna?!"

Iako je Balašević za tamošnje medije kazao kako više podržava demokraciju nego samu Demokratsku stranku, a cilj mu je boriti se protiv nacionalističkih stranaka. Glazbenik se prisjetio i susreta s Vučićem prije 18 godina kada je isti bio ministar informiranja.

'Jednom prilikom sam bio na ulici sa svojom kćeri, kada je potpuno nekontrolirani tip počeo nekim polualkoholiziranim glasom vikati i psovati. U nekim situacijama, da sam bio sam, ja bih to riješio na neki drugi način. Ali, bio sam s djetetom koje je tada imalo 16 godina. Saznao sam da je neposredno prije tih ispada mladi, upravo ministar informiranja, u vrlo gledanoj emisiji mene nazvao jefitnom fukarom koja je išla tamo da pjeva za 'one muslimane umjesto da pjeva za srpsku djecu'. Bilo je to neukusno, jer naš čitav taj dolazak u Sarajevo bio je zamišljen kao pomoć svoj djeci koja su stradala od mina', rekao je Balašević za tamošnje medije.