Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što nas očekuje u idućoj godini? Hoće li ekonomska kriza popustiti, kako će se plasirati Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu... Svoja predviđanja o predstojećim događajima dala nam je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.


2015. godina je gotova, u proteklih 365 dana dogodilo se mnogo toga - od lijepih trenutaka pa do onih koje želimo zaboraviti. Sada se postavlja pitanje što Hrvatsku čeka u 2016. napredak ili pak ne.

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Vezani članci Severina I Severinu je rastužio odlazak velikana, na sebi svojstven način posvetila mu je objavu na društvenim mrežama Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom

"Hrvatska ide u pozitivnom smjeru prema gore i taj pozitivan smjer će se održati naredne dvije godine. Turističku sezonu 2016. čak i u 2017. vidim jako dobru. Da će nam faliti kreveta - hoće tako da je to dobra vijest" - otkrila je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.

'Njihova veza neće uspjeti, imat će buran prekid, a ona će poslije naći sreću'

Pozitivne prognoze zasigurno vesele, no hoće li tome pridonijeti novi Hrvatski premjer Tihomir Orešković? Postavili smo i pitanje o najpoznatijoj ljubavi na Balkanu - Igor i Severina imat će razloga za slavlje. Sve o tome što nas čeka u narednoj godini pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook