Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što nas očekuje u idućoj godini? Hoće li ekonomska kriza popustiti, kako će se plasirati Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu... Svoja predviđanja o predstojećim događajima dala nam je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.


2015. godina je gotova, u proteklih 365 dana dogodilo se mnogo toga - od lijepih trenutaka pa do onih koje želimo zaboraviti. Sada se postavlja pitanje što Hrvatsku čeka u 2016. napredak ili pak ne.

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Vezani članci Severina (Foto: Youtube Screenshot) Poslije raskida dugogodišnje suradnje s menadžerom, Severina se oprostila od još jednog suradnika Severina (Foto: PR) Je li ovo najljepša Severinina balada? Pjevačica objavila pjesmu koju je posvetila sinu

"Hrvatska ide u pozitivnom smjeru prema gore i taj pozitivan smjer će se održati naredne dvije godine. Turističku sezonu 2016. čak i u 2017. vidim jako dobru. Da će nam faliti kreveta - hoće tako da je to dobra vijest" - otkrila je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.

'Njihova veza neće uspjeti, imat će buran prekid, a ona će poslije naći sreću'

Pozitivne prognoze zasigurno vesele, no hoće li tome pridonijeti novi Hrvatski premjer Tihomir Orešković? Postavili smo i pitanje o najpoznatijoj ljubavi na Balkanu - Igor i Severina imat će razloga za slavlje. Sve o tome što nas čeka u narednoj godini pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook