Dragocjen nakit

Kolekcija vrijedna skoro 9 milijuna funti! Victoria Beckham nema jedan, nego 14 zaručničkih prstenova

Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) +0 Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

Victoriji Beckham jedan zaručnički prsten nije bio dovoljan, od supruga Davida Beckhama dobila ih je čak 14.

Zaručnički prsten većini žena predstavlja vječnu uspomenu na jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu, na dan kada su se pristale udati za ljubav svog života. Ali Victoriji Beckham, recimo, njezin prvi zaručnički prsten koji je dobila pri prošnji, imao je kratku simboliku. I to samo zato što ih ima ukupno 14!

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Da, dobro ste pročitali, čak 14 zaručničkih prstenova Victoria je dobila od svog supruga, bivšeg nogometaša Davida Beckhama. Prvi je dobila 1998. godine prilikom prosidbe, a samo se njegova vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 65.000 funti.

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dok je njihova veza prošla, a i još uvijek prolazi, brojna iskušenja, famozni “prvi“ zaručnički prsten nije uvijek na Victorijinoj ruci samo zbog jednog razloga - ne pristaje joj uz sve modne kombinacije.

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na Pariškom tjednu mode koji je održan prošlog tjedna Victorija je viđena s najnovijim prstenom na ruci, vrijednim 120.000 funti, a koji je dobila za 19. godišnjicu braka. Bilo je to samo tjedan dana nakon što su se pojavile glasine o razvodu slavnog para, a koje je demantirao glasnogovornik obitelji Beckham.

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Trenutna vrijednost Victorijine kolekcije zaručničkih prstenova iznosi oko 8,9 milijuna funti, a njezina kutijica za nakit zasigurno je jedna od najskupljih i najdragocjenijih u svijetu šoubiznisa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene