Victoriji Beckham jedan zaručnički prsten nije bio dovoljan, od supruga Davida Beckhama dobila ih je čak 14.

Galerija


Zaručnički prsten većini žena predstavlja vječnu uspomenu na jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu, na dan kada su se pristale udati za ljubav svog života. Ali Victoriji Beckham, recimo, njezin prvi zaručnički prsten koji je dobila pri prošnji, imao je kratku simboliku. I to samo zato što ih ima ukupno 14!

Vezani članci Victoria Beckham Victoria Beckham inače jako pazi na svaki detalj, ali sada je umalo pokazala više nego je htjela David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

Da, dobro ste pročitali, čak 14 zaručničkih prstenova Victoria je dobila od svog supruga, bivšeg nogometaša Davida Beckhama. Prvi je dobila 1998. godine prilikom prosidbe, a samo se njegova vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 65.000 funti.

Victoria Beckham (Foto: Profimedia)
Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dok je njihova veza prošla, a i još uvijek prolazi, brojna iskušenja, famozni “prvi“ zaručnički prsten nije uvijek na Victorijinoj ruci samo zbog jednog razloga - ne pristaje joj uz sve modne kombinacije.

Victoria Beckham (Foto: Profimedia)
Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na Pariškom tjednu mode koji je održan prošlog tjedna Victorija je viđena s najnovijim prstenom na ruci, vrijednim 120.000 funti, a koji je dobila za 19. godišnjicu braka. Bilo je to samo tjedan dana nakon što su se pojavile glasine o razvodu slavnog para, a koje je demantirao glasnogovornik obitelji Beckham.

Victoria Beckham (Foto: Profimedia)
Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Trenutna vrijednost Victorijine kolekcije zaručničkih prstenova iznosi oko 8,9 milijuna funti, a njezina kutijica za nakit zasigurno je jedna od najskupljih i najdragocjenijih u svijetu šoubiznisa.