Bivša zvijezda 'Geordie Shore' poznata je po svojim divljim ispadima, kako tvrde oni koji je znaju, ovaj je do sada najgori.


Vicky Pattison bivša zvijezda 'Geordie Shore' zabavljala se sa društvom u Marbelli u Španjolskoj. Sve je bilo u redu dok nije počela pretjerivati s alkoholom.

Glumica opet u središtu pozornosti! Dadilja ispričala detalje iz glumičinog života

Vezani članci Izbori uz travu Amerikanci pucaju od stresa, u izbornoj noći trošili su nevjerojatne količine alkohola, hrane i droge Donald Trump "Bijes" potaknuo žestoke reakcije, Trump priznao da je namjerno umanjivao prijetnju od korone: "To je izdaja američkog naroda"

Očevici tvrde kako je prije nego se onesvijestila, toliko divljala da su je jedva uspjeli obuzdati. Vrištala je, psovala i pljuvala, prijatelji su je pokušali smiriti, ali to je izazvalo još veću provalu bijesa. Otimala se iz sve snage.

Čak su je i ostali gosti kluba pokušali smiriti, ali to im nije pošlo za rukom, napravili su upravo suprotno. Vicky je divljala dok se nije potpuno iscrpila i onesvijestila. Dok je ležala na podu prijatelji su odlučili pozvati hitnu pomoć kako bi je odveli u bolnicu.

Prišle je godine, po nalogu suda, morala odraditi 12 mjesci društveno korisnog rada. Čini se kako je to ni najmanje nije smirilo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook