Bitno ili ne?

Veliki frajeri s malim alatom: Žene za njima luduju sve dok su - odjeveni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su velike zvijezde za kojima luduju milijuni žena. Ipak one koje su bile s njima tvrde kako razloga za ludovanje nema. Navodno.

Kada su muškarci u pitanju veličina je nešto o čemu se uvijek raspravlja. Neki tvrde kako nije bitna, drugi pak tvrde kako je jako bitna. Za hollywoodskim ljepotanima uzdišu žene diljem svijeta, ali one koje su se zatekle s u istom krevetu s njima tvrde kako su razlozi za uzdisanje prilično - kratki. Iako, to sve tvrde njihove bivše pa treba i te informacije uzeti sa zadrškom ;)

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Opako vrući VIDEO – Hoćete li izdržati do kraja?

O slavnom ljepotanu: 'Uopće ne izgleda kao muškarac!'

Brad Pitt

Definitivno jedan od najzgodnijih glumaca zbog kojeg obožavateljice padaju u nesvjest. Da za to nemaju razloga otkrila je njegova bivša Juliette Lewis koja je javno izjavila kako Brad nije ništa posebno što se obdarenosti tiče, a nakon toga se hiterično smijala. Njegov prijatelj George Clooney jednom mu je prilikom na auto zaljepio naljepnicu na kojoj je pisalo 'Mali penis u autu'.

Enrique Iglesias 

Ovaj latino zavodnik pravi je otrov za žene. Ipak njegov 'paket' teško da bi bilo koju od njih zadovoljio. Pjevač vrlo često javno govori o tome kako je jako slabo obdaren i kako će kreirati ekstra male kondome jer su mu oni standardni preveliki.

'Ako sam prepijan, seksa uopće nema jer mi se ne može dignuti!

Ashton Kutcher

Kada su Ashton i Demi Moore okončali svoju vezu, u javnost su izašli neki, ne baš pohvalni, detalji o njemu. Bijesna Demi pokazivale je fotografije njegove mini muškosti prijateljima, a njegova tadašnja ljubavnica Brittany Murphy u jednom je showu izjavila kako je brak Ashtona i Demi dokazao kako njemu nisu važne godine, a njoj veličina penisa. Kasnije se zbog te izjave ispričala.

Shia LaBeouf

Shia je vrlo otvoren i iskren. Tako je nigdje drugdje nego u 'Playboyu' izjavio kako uopće nije dobro obdaren. Shia je silno želio dobiti ulogu u filmu Larsa von Triera 'Ninfomanka' pa mu je poslao slike svog spolovila i snimke seksa sa svojom djevojkom. Legenda kaže kako scene seksa u filmu nisu simulirane pa su neki dijelovi morali biti zamagljeni, a neki čak i odrezani. Shia je bez obzira na veličinu svog alata ipak dobio ulogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene