Oni su velike zvijezde za kojima luduju milijuni žena. Ipak one koje su bile s njima tvrde kako razloga za ludovanje nema. Navodno.


Kada su muškarci u pitanju veličina je nešto o čemu se uvijek raspravlja. Neki tvrde kako nije bitna, drugi pak tvrde kako je jako bitna. Za hollywoodskim ljepotanima uzdišu žene diljem svijeta, ali one koje su se zatekle s u istom krevetu s njima tvrde kako su razlozi za uzdisanje prilično - kratki. Iako, to sve tvrde njihove bivše pa treba i te informacije uzeti sa zadrškom ;)

Opako vrući VIDEO – Hoćete li izdržati do kraja?

O slavnom ljepotanu: 'Uopće ne izgleda kao muškarac!'

Brad Pitt

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt došao je na dodjelu Oscara sam, no kasnije mu se ipak pridružila jedna dama Parazit osvojio Oscara za najbolji film ''Parazitu'' 4 Oscara, među njima i za najbolji film! Slavili su i Renée Zellweger te Joaquin Phoenix

Definitivno jedan od najzgodnijih glumaca zbog kojeg obožavateljice padaju u nesvjest. Da za to nemaju razloga otkrila je njegova bivša Juliette Lewis koja je javno izjavila kako Brad nije ništa posebno što se obdarenosti tiče, a nakon toga se hiterično smijala. Njegov prijatelj George Clooney jednom mu je prilikom na auto zaljepio naljepnicu na kojoj je pisalo 'Mali penis u autu'.

Enrique Iglesias 

Ovaj latino zavodnik pravi je otrov za žene. Ipak njegov 'paket' teško da bi bilo koju od njih zadovoljio. Pjevač vrlo često javno govori o tome kako je jako slabo obdaren i kako će kreirati ekstra male kondome jer su mu oni standardni preveliki.

'Ako sam prepijan, seksa uopće nema jer mi se ne može dignuti!

Ashton Kutcher

Kada su Ashton i Demi Moore okončali svoju vezu, u javnost su izašli neki, ne baš pohvalni, detalji o njemu. Bijesna Demi pokazivale je fotografije njegove mini muškosti prijateljima, a njegova tadašnja ljubavnica Brittany Murphy u jednom je showu izjavila kako je brak Ashtona i Demi dokazao kako njemu nisu važne godine, a njoj veličina penisa. Kasnije se zbog te izjave ispričala.

Shia LaBeouf

Shia je vrlo otvoren i iskren. Tako je nigdje drugdje nego u 'Playboyu' izjavio kako uopće nije dobro obdaren. Shia je silno želio dobiti ulogu u filmu Larsa von Triera 'Ninfomanka' pa mu je poslao slike svog spolovila i snimke seksa sa svojom djevojkom. Legenda kaže kako scene seksa u filmu nisu simulirane pa su neki dijelovi morali biti zamagljeni, a neki čak i odrezani. Shia je bez obzira na veličinu svog alata ipak dobio ulogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook