Jeste li znali?

Uznemirujuće činjenice o Kardashianima u koje je teško povjerovati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

O Kardashianima svi imaju nešto za reći. Netko ih voli, drugi baš i ne, ali neosporna je činjenica da su unosan proizvod pop kulture. Koliko vrijedi slavna obitelj? Ove informacije će vas šokirati!

I dok se jedan dio svijeta zgražava nad Kardashianima, drugi dio ih obožava. Neke od ovih činjenica o slavnoj obitelji će vas potpuno šokirati – kao na primjer činjenica da je vrijednost Kim Kardashian procijenjena na čak 65 milijuna dolara, piše Buzzfeed.com.

Pogledaj i ovo Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Licemjerje na djelu Supruga ga je ostavila zbog druge žene, a javnost ga napada što je prebrzo našao novu curu

Objavili snimku Kim kao mlade djevojke – 'Kad odrastem, sjećat ćete me se'

Zanimljivo je i to da joj njezina aplikacija za igricu donosi čak 700 tisuća dolara DNEVNO, kao i to da ne reklamira niti jedan proizvod za manje od 750 tisuća dolara.

Njezina poduzetna mama Kris Jenner zato dobiva 5 tisuća dolara po tweetu ako spomene proizvod.

Svi imaju koristi od Kim, pa je tako njezina mlađa sestra Kendall Jenner već procijenjena na 3 milijuna dolara, dok je partner druge sestre Kourtney, Scott Disick, procijenjen na 12 milijuna dolara.

I Kourtney po epizodi showa 'Keeping Up With Kardashians' dobro zarađuje - 125 tisuća dolara po epizodi.

Sjećate se knjige 'selfija' koju je Kim objavila? Za tu je prigodu snimila preko 2000 selfija kako bi odabrala najbolje.

 

Tonight's look- #calvinklein #tomford

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Osim toga, ona i njezin suprug Kanye West potrošili su 500 tisuća dolara na dvojnicu kćeri North kako bi je u početku barem malo zaštitili od paparazza.

 

Balenciaga Baby

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I ne smijemo zaboraviti još jednu zanimljivost. Kris Jenner snimila je video spot 1985. za pjesmu 'I Love My Friends' i to vrijedi svakog Youtube pogleda – vjerujte nam na riječ i sami se uvjerite! Prilično uznemirujuće, zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene