U udarnom terminu

Gubljenje nevinosti uživo: Sa ženom koja je imala preko 850 ljubavnika!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U udarnom terminu britanske televizijske mreže Channel 4 prikazat će se čin gubljenja nevinosti 45-godišnjeg muškarca.

Christian Clive (45) još uvijek je djevac i to želi promijeniti. Odlučio se na sudjelovanje u dokumentarnom filmu Channela 4 te je otputovao u SAD kako bi upoznao seksualnu terapeutkinju, 68-godišnju Cheryl Cohen-Greene s kojom će izgubiti nevinost.

Pogledaj i ovo Gia Gunn (Foto: Profimedia) Ne baš hvaljen odabir Izgleda li vam poznato ova haljina? Prije nje usudila ju se nositi još samo najpoznatija svjetska starleta

>> Scene seksa kakve uskoro odlaze u zaborav!

Upravo je Cheryl bila inspiracija za snimanje filma 'The Sessions' s Helen Hunt koja je za ulogu seksualne terapeutkinjeu tom filmu ove godine bila nominirana za nagradu Oscar u kategoriji sporedne glumice.

Cheryl je imala preko 850 ljubavnika, a Clive je djevac

U dokumentarnom filmu '40-godišnji djevci' koji će se emitirati u četvrtak na Channel 4 u 21 sat Christian će tako izgubiti nevinost s Cheryl, zamjenskom seksualnom partnericom koja je, prema vlasitim riječima, dosad imala više od 850 ljubavnika.

Ova odluka o emitiranju dokumentarca takvog sadržaja u udarnom terminu nije mogla proći bez komentara u javnosti.

Vivienne Patterson, glasnogovornica britanskog nadzornog tijela za etičnost medija - Mediawatch, koja se zalaže za očuvanje obiteljskih vrijednosti u medijima, izrazila je zabrinutost ovom odlukom Channela 4.

Boji se kako će se tim činom seksualnog odnosa prijeći tanka linija koja u ovom slučaju stoji između obrazovnog programa i voajerizma.

'Nisam još uvijek pogledala ovaj film no koliko sam shvatila prikazat će se scena kad Clive ide u posjet terapeutkinji i na kraju će gledatelji moći vidjeti kako on gubi nevinost', izjavila je Vivienne.

Channel 4 ne smatra da je program neprikladan. Ne vide ni problem u tome što se prikazuje u udarnom terminu.

'Dokumentarac koji će se prikazati u 21 sat u četvrtak pokazuje čvrstu vezu koju su razvili Clive i Cheryl koja mu pomaže da savlada strah od intimnosti', rečeno je u ovoj televizijskoj kući.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene