'Engleski je vrlo bitan za komunikaciju'

Ususret SP u nogometu 2014.: Prostitutke kreću u školu engleskog jezika!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako bi što spremnije dočekale brojne strane navijače koji će posjetiti Brazil tijekom svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine, prostitutke u gradu Belo Horizonte kreću u besplatnu školu engleskog jezika.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz našli pištolje i drogu Seks-skandal u susjedstvu: Starletu uhitili zbog prostitucije dok je s prijateljicama išla na tulum

Tečajeve je organizirala sindikalna organizacija 'prijateljica noći', a trajat će između šest i osam mjeseci. Do sada se u školu engleskog jezika upisalo 20-tak prostitutki, no očekuje se kako bi brojka mogla porasti na više od tisuću.

"Pokušat ćemo djevojke naučiti osnovne riječi kako bi se lakše sporazumijevale. Engleski je vrlo bitan u komunikaciji s klijentima," kazala je predsjednica udruge Cida Vieira.

>> Ovako prostitutke prate Euro!

U Brazilu je prostitucija legalna, ali posjedovanje javne kuće i podvođenje nisu. Brazilska vlada nedavno je najavila kako priprema žestoku javnu kampanju kojom će pokušati zaštititi svoje maloljetnike od prostitucije tijekom SP-a 2014. godine.

Zamjenik ministra turizma Mario Moyses najavio je kako će kampanja za sada obuhvatiti šest zemalja iz kojih u Brazil redovno dolazi najviše turista: SAD, Njemačku, Italiju, Francusku, Nizozemsku i Španjolsku.

"Tijekom kampanje ćemo svjetsku javnost upozoravati kako je maloljetna prostitucija u Brazilu zločin," poručio je Moyses.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene