Hoće li nadmašiti Kardashianke?

KONTROVERZAN SHOW Smršavio je i postao još više - žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

EJ Johnson nije centru pažnje zbog toga što je sin poznatog sportaša, već zbog svoje seksualne orijentacije i neobičnog ponašanja.

EJ Johnson, pravim imenom Earvin, sin je košarkaške legende Magica Johnsona, a proslavio se u reality 'Rich Kids of Beverly Hills'. U centru pažnje nije toliko zbog toga što je sin poznatog sportaša, već zbog svoje seksualne orijentacije i neobičnog ponašanja.

Pogledaj i ovo showbuzz ima osebujan stil! Dok legendarni košarkaš uživa na našoj obali, njegov sin privlači poglede u kratkim haljinama i vrućim hlačicama!

A što će se tek dogoditi za nekoliko dana kad kreće emitiranje njegovog vlastitog reality showa EJNYC. Radnja će pratiti EJ-a i njegove dogodovštine u New Yorku.

 

 

 

Welcome to EJNYC. Slaying on a tv near you June 19th #ejnyc #teamthis

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on

 

 

Magic Johnson uz EJ-ja ima usvojenu kćer Elisu te sina Andrea iz prošle veze. Elisha će se pojavljivati u novom reality showu svog brata, uz kći LL Cool J-a Samariju Smith i nasljednika perzijske obitelji građevinskih mogula Sanaza Panahija.

'Preselit ću se u New York i podignuti svoju karijeru na jednu novu razinu', rekao je 24-godišnjak.

U posljednje je dvije godine u potpunosti je promijenio svoj izgled, zadnjih nekoliko mjeseci još je više smršavio te je u potpunosti promijenio i način odijevanja

 

 

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on

 

'Uvijek sam želio biti u centru pažnje, imao sam planove raditi nešto svoje i graditi svoj brend. Svakog me dana napadaju zbog onog što jesam i sve što im mogu reći je - samo to mogu biti, mogu biti samo ono što jesam. Ne znam što drugo želite od mene', rekao je u nedavnom intervjuu.

'Ponosan sam i sretan što su mi oni obitelj. Roditelji su me oduvijek podržavali, sestra i ja uvijek smo bili bliski. Kad sam objavio da sam gay, bio sam jako uplašen, no njihova ljubav i podrška pokorile su svijet", rekao je EJ.

Glavno pitanje glasi – je li ovo reality koji će uspjeti nadmašiti Kardashiane?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene