Nakon što je uhvaćen u nevjeri s Jady Duarte, suprugom preminulog dilera, Usain Bolt okrenuo se londonskim damama.


Kao što ne staje na stazi, tako ni u životu. Usain Bolt ne prestaje slaviti. Olimpijski uspjeh, ali i 30. rođendan, dovoljan su povod da Bolt slavi bez prestanka, piše Daily Mail. Nakon što je u Rio de Janeiru uhvaćen u provodu s dvije žene, a u krevetu s trećom, Bolt je i u Londonu ponovio isti scenarij.

Vezani članci Holly Young (Foto: Instagram) Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša Slika nije dostupna NOVI DETALJI SEKS SKANDALA Ona nije studentica, ona je udovica narko bossa

Nakon što je tulumario do šest ujutro, Bolt je fotografiran ispred hotela - sa svojim prijateljem i dvije djevojke. Čekali su da stigne lift pa da se povuku na privatni tulum. U kratkim haljinama i krznenim kaputima, djevojke su se zabavljale u Boltovom društvu cijele noći, slavivši njegov rođendan do dugo u noć. Konobarica iz kluba u kojem je Bolt tulumario, izjavila je da su Bolta častili svi - cijele večeri.

Da podsjetimo, u Rio de Janeiru je spavao s Jady Duarte, inače suprugom mrtvog i ozloglašenog dilera. 20-godišnja Jady, usto majka dvoje djece, poslala je svoje fotografije s Boltom svima putem Whatsappa. Bolt inače ima djevojku Kasi, koja je navodno bijesna zbog njegove nevjere. Čini se da ni u Londonu nije puno bolji. Bolt je zbog tulumarenja čak preskočio i ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara.