Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnoge žene bi voljele imati dulje noge, no Ruskinja Svetlana Pankratova i službeno ima najdulje!


Svetlana Pankratova i službeno je ušla u Guinnesovu knjigu rekorda kao žena koja ima najdulje noge. 132 cm bila je dobitna duljina kojom je Ruskinja stekla svjetsku slavu.

Vezani članci Ana Gruica (Foto: Instagram) Duge noge Ane Gruice: ''Bila bi prava šteta da nisi objavila ovu fotografiju'' Slika nije dostupna Zar doista ima tako duuuuge noge??

'Nikada nisam obraćala posebnu pažnju na svoje noge', priznaje Svjetlana u intervjuu za Church News Press, no sve se promijenilo nakon Guinessovog mjerenja.

Svetlana je pomoćna trenerica u jednoj američkoj srednjoj školi, a prije toga je igrala košarku za Portugal, Izrael i Španjolsku. Profesionalnom košarkom prestala se baviti, te je u sportsku mirovinu otišla 2000.

>> 'Moj rekord je 16 sati plakanja'

Dugonoga Ruskinja rođena je 1971. u Volgogradu i već je kao djevojčica bila najviša među svojim vršnjacima. Djeca su je tada zadirkivala zbog dugih nogu, no danas je ona ponosna na svoje tijelo. Tek je kao tinejdžerka shvatila da ima jako dugo noge jer je teško mogla naći hlače koje joj pristaju.
Duge noge njezin su zaštitni znak!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook