Snimanje filma 'Lone Ranger' u kojem Johnny Depp tumači glavnu ulogu prekinuto je zbog tragedije u kojoj je život izgubio član ekipe.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Član ekipe čiji identitet je još uvijek nepoznat medijima jučer je umro od zastoja srca na setu u Los Angelesu. Naime, pripremao je spremnik s vodom za snimanje kad mu je srce stalo, pa je pao u vodu i utopio se, prenosi TMZ.

>> Nakon ljubavnog brodoloma, okrenuo se tulumarenju!

Vezani članci Tisuće na pokopu šestero mladih u mjestu Rakitnu - 2 Stigli nalazi: Službeno utvrđen uzrok tragične smrti osmero mladih iz Posušja Slika nije dostupna Najbolja bolnička scena ikad! - Preminuo je upravo TAJ Felix!

Osoblje hitne pomoći brzo je interveniralo, helikopterom su ga prevezli u obližnju bolnicu, međutim, nisu ga uspjeli oživjeti, pa su u bolnici samo mogli utvrditi smrt. Istražitelji incident tretiraju kao 'prirodnu smrt'.

'Sa željenjem potvrđujemo da je član ekipe filma 'Lone Ranger' umro nakon što je odvezen u bolnicu. Pružamo punu podršku istrazi koja će utvrditi okolnosti ovog strašnog slučaja', izjavili su distributeri filma u službenoj izjavi za medije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook