Princ Charles shrvan

Umrla najpoznatija britanska starleta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tara Palmer- Tomkinson pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu.

Tara Palmer- Tomkinson umrla je 45. godini života. Članica britanske aristokratske obitelji, zapravo je kumče princa Charlesa. ''Princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla Camilla su duboko potreseni smrću bliske prijateljice Tare Palmer-Tomkins i njihove misli su sa obitelji'', izjavio je glasnogovorni za Sky News.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Punila je medijske stupce brojnim skandalima, provokativno se oblačila, opijala se i drogirala. Nudili su joj bogatstvo samo da se pojavi na nekom partyju. Tara je tako ubrzo postala prva starleta na svijetu, odnosno, prva osoba koja je postala poznata samo zbog toga što je bila poznata.

Nakon skandaloznog načina života, odlučila je krenuti drugim putem. Postala je britanska voditeljica i kolumnistica. Bavila se i modom. Lansirala je modnu kolekciju za sve žene bez obzira na konfekcijski broj. Tara se bez sumnje smirila posljednih godina, a jedini porok joj je bio, kako je jednom prilikom izjavila, elektronska cigareta.

Tari su doktori navodno početkom prošle godine dijagnosticirali tumor na mozgu, no točan uzrok smrti još nije poznat, piše Independent.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene