Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukrajinka Victoria najveća je obožavateljica svjetski poznatog tenisača Novaka Đokovića.


Ukrajinka Victoria živi i radi kao odvjetnica u Torontu, a medijima je zapela za oko zbog zanimljivog detalja na njezinom profilu na Instagramu. Naime, lijepa je plavuša vatrena navijačica i obožavateljica svjetski poznatog tenisača Novaka Đokovića.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina podsjetila kako je izgledala s plavom kosom, pokazala i dekolte: "Bila si naljepša na svijetu"

 

 

It's incredibly fulfilling and inspirational to see him play #tennis#king#Djokovic

A photo posted by Victoria (@legally_bl0nde) on

 

Redovito objavljuje fotografije fotografije s Đokovićevih mečeva, i to iz VIP lože, a nedavno se pohvalila i zajedničkom fotografijom.

 

 

 

A photo posted by Victoria (@legally_bl0nde) on

 

'Ponovno zajedno', napisala je u opisu fotografije nastale u klubu Casa Moto.

 

 

Reunion

A photo posted by Victoria (@legally_bl0nde) on

 

Treba li se Jelena brinuti? Mislimo da ne, budući da je Victoria samo jedna u nizu obožavatelja i obožavateljica. Naime, nedavno je Đoković dobio i bračnu ponudu – od muškarca.

Srpski tenisač igrao je protiv Keija Nishikorija u Torontu, a jedan mu je muškarac viknuo s tribina 'Hej, hoćeš li se udati za mene?'. Đoković je čuo ponudu, odbio je odmahivanjem glave te nastavio igrati.