Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Soraji je ovo četvrti put da je privedena.


Soraj Vučelić još je jednom provela dio dana u policijskoj postaji. Naime, prema pisanju srbijanskih medija Soraja je uhićena u Crnoj Gori, točnije u Tivtu. Razlog je bliska povezanost s jednim kriminalnim klanom u toj zemlji.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi ili degutantno? Polugolom stražnjicom izazvala bijes obožavatelja Slika nije dostupna Pretjerala s operacijama ili photoshopom? "Pretvorila si se u Barbiku"

Crnogorska policija ju je, prema saznanju emisije ''EKSKLUZIVno'' koja se emitira na jednoj srpskoj televiziji, držala šest sati na informativnom razgovoru.

Soraja je privedena u jednom elitnom turističkom kompleksu. Nakon što je utvrđeno da nije povezana s motivima priviđenja, puštena je na slobodu. Osim nje privedena je i starleta Ana Korać.

Soraja čini se poznaje brojne policijske postaje. Još prije dvije godine bila je na informativnom razgovoru u okviru istrage oko ubojstva jednog kriminalca. Godinu ranije bila je privedena na triježnjenje, a ove godine bila je na policiji zbog remećenja javnog reda i mira, prenosi srbijadanas.