Jason James Richter uhićen je nakon što je navodno napao svoju djevojku.

Galerija


Glumac kojeg najviše pamtimo po ulozi problematičnog dječaka u filmu "Moj prijatelj Willy" Jason James Richter, našao se u zaista velikim problemima u svojoj odrasloj dobi. Naime, Jason je uhićen zbog nasilja u obitelji.

Vezani članci Josip Aladrović Ministar Aladrović o slučaju pretučene djevojčice: "Izražavam žaljenje i kao ministar i kao otac. Do najsitnijeg detalja ćemo istražiti slučaj" Šokantna snimka uhićenja Georgea Floyda - 5 Uznemirujuće snimke kamera s policijskih odora otkrile nove detalje o zadnjim trenucima čovjeka čija je smrt izazvala val nereda u svijetu

Sudski izvori prenose kako je bivša dječja glumačka zvijezda, uhićen u dolini San Fernanda te da je u zatvoru proveo dvije noći kojeg je napustio plativši jamčevinu u iznosu od 20 tisuća dolara.

Izvori bliski glumcu tvrde kako se Jason posvađao sa svojom djevojkom, a sudski izvor potvrđuje kako je razlog svađe bila njezina navodna afera s kolegom s posla i stvari su eskalirale.

Djevojka je ispričala policiji kako se sakrila i zaključala u spavaćoj sobi, no Jason je provalio i odvukao je na silu u dnevni boravak.

Četiri sata nakon pojavila se policijskoj postaji i prijavila obiteljsko nasilje.

Izvori blisku glumcu za TMZ su ispričali kako je djevojka ispričala da ju je Jason grubo uhvatio za zapešće, ali nije bilo vidljivih tragova na koži.

38-godišnji glumac tako je optužen za vandalizam i nanošenje fizičkih ozljeda ali bez vidljivih tragova. U slučaju da se optužbe dokažu kao istinite, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju do godine dana.

Podsjećamo, Jason se proslavio ulogom dječaka Jesseja u filmu "Moj prijatelj Willy" 1993. godine, a glumio je i u njegova dva nastavka.

Jason James Richter (Foto: Profimedia)
Jason James Richter (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia