Jučer je ponovno isušen dio kanala u Borči u kojem je nađena pjevačica, predmet kojim je ubijena još nije pronađen. Iako je prošlo dva tjedna od zločina koji je potresao regiju, osumnjičenih za sada nema.


Istraga je pokazala kako je nesretna pjevačica bila živa kratko vrijeme nakon što je pretučena i bačena u kanal.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Srpski mediji javljaju kako je još jedan član obitelji Marjanović pao na poligrafskom ispitivanju, radi se o bratu Zorana Marjanovića, supruga pokojne Jelene. M.M. se navodno nalazi pod istragom jer se sumnja kako krije važne informacije o zločinu. Policija i dalje ne isključuje mogućnost da obitelj pokojne Jelene ima veze sa ubojstvom.

'Ubojstvo je dugo planirano, i to do najsitnijih detalja. Ne bi nas začudilo da se ubojica uspio otarasiti drvenog predmeta, izrezati ga na komade i zapali. Kako je istraga u tijeku, svi pravci se provjeravaju. Da inspektori sa sigurnošću znaju da je predmet kojim je Jelena ubijena uništeno, ne bi dva dana pretraživali mjesto na kojem je pronađena. I dalje se sve vrti oko obitelji Marjanović, te policija istražuje njihovo kretanje tog dana kada je pjevačica ubijena - objašnjava izvor blizag istrazi za 'Alo'.

U policiji je na ispitivanju bila i Zoranova bivša supruga Sanja P. koja za njega kaže kako je bio divan i brižan suprug koji nikada nije bio grub i koju je uistinu volio Jelenu.

Istraga je pokazala da se pjevačica Jelena Marjanović u subotu, 2. travnja, nije branila od ubojice, zaključili su nadležni zbog činjenice da ispod noktiju ubijene žene nisu pronađeni tragovi koji bi ukazali na to da se borila s napadačem. To ide u prilog jednom od pravaca istrage, da je žrtva poznavala svog napadača.

Policija i tužilaštvo vjeruju da imaju motiv i saznanja tko je počinio zločin, ali i dalje se traga za materijalnim dokazima koji bi potvrdili sumnje istražitelja.