Bogati i opušteni

SAMO MUŠKARCI Kruzer koji je danas uplovio u Split definitivno nije kao svi ostali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najvećih gay kruzera na svijetu trenutno se nalazi u Splitu. A na njemu je oko 2.500 osoba željnih dobre zabave i odmora.

Ljeto je pravo vrijeme za tulume. Diljem Lijepe naše mogu se pronaći različite lokacije sa različitim stilovima glazbe i ponosno možemo reći da zadovoljavamo svačije ukuse.

Pogledaj i ovo Ultra 2023. - 4 šetala ulicama splita Na Ultru je stigla samo u tangama, a grudi je prekrila naljepnicama, je li ovo najhrabrije izdanje na festivalu o kojem ovaj vikend svi pričaju?

Split je jedan od gradova koji ove godine svakako može reći da je ugostio svakakvu ekipu.

Prvo se održao Ultra Europe festival elektronske glazbe, ovih dana traje festival koji zadovoljava ukuse obožavatelja folk glazbe, a danas je u Splitsku luku uplovio jedan od najvećih gay kruzera na svijetu. Atlantis Cruisea agencija je koja se bavi takvom vrstom putovanja, a na brodu se trenutno nalazi oko 2.500 gay osoba. 

 

First photos from Anthem of the Seas!

A photo posted by Atlantis Events (@atlantisevents) on

 

Na brodu nalaze samo oni dubljih džepova, a sudeći prema fotografijama i cijena je u skladu s luksuzom koji kruzer nudi.

Brod je uplovio jutros, a već večeras odlazi iz Splita.

Budući da se ovakav prizor ne viđa često, vidjeti fotografiju na kojoj se nalazi 2500 većinom muških osoba, ipak je malo neobično. Nek' dečki samo uživaju, a ovo je definitivno dobra reklama za naš Split.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene