Navike 'Oktomame' Nadye Suleman zabrinule su njezinog oca Eda Douda, pa je na sekretarici ostavio poruku koja je ubrzo procurila u javnost.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Skriva ime oca svoje djece iako joj nude milijunske iznose Slika nije dostupna Angelinina dvojnica pozirala polugola nakon osmorki!

U poruci je izrazio zabrinutost i rekao da misli kako njegova kćer ne bi smjela voziti. Poruka je bila namijenjena dadilji koja je čuvala njegovih 14-ero unučadi, Gini, međutim, ona je uskoro završila u medijima, a snimku je ekskluzivno objavio RadarOnline.

>> Nakon porno filma, okušala se i kao striptizeta!

'Gina, Ed je. Zabrinut sam za Nadyu. Ne odgovara na pozive, I stvarno se brinem. Ponekad pije votku i mislim da ne bi trebala voziti. Mogu ja sutra pokupiti djecu. Ne znam šta da kažem', rekao je zabrinuti Ed u poruci.

>> Skriva ime oca svoje djece iako joj nude milijunske iznose

Gina kaže da Nadya često u bočicu sa sokom od brusnice dolijeva jeftinu votku. 'Dok sam joj čuvala djecu znala sam već po glasu razaznati je li pila ili nije. Drugi dan ponovila cijeli razgovor jer se nije sjećala da mi je nešto već ispričala', otkrila je Gina i ispričala kako je jednom prilikom 'Oktomama' kasnila po djecu koja su se igrala kod njezine prijateljice, a kad je došla zatražila je čašu i vina i na kraju se toliko napila da nije bila u stanju voziti.

>> Oktomama: Mrzim svoju djecu! Da ih barem nikad nisam rodila!

Na RadarOnlineu poslušajte poruku zabrinutog Eda i, prema tvrdnjama njezine bivše dadilje, pripite Nadye. Octomama postala je slavna nakon što je na svijet umjetnom oplodnjom donijela osmero djece, a već je prije njih dobila njih šestero.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook