Buntovni pjevač

'Tužit ću ser*** Camerona ako uzme moju pjesmu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Frontmanu Radioheada Thomu Yorkeu ne sviđa se pomisao da bi britanski konzervativci u svojoj političkoj kampanji mogli koristiti neku od njegovih pjesama.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) neobičan potez Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima?

Stoga je najavio da će 'tužiti tog ser... Camerona', ako se to dogodi, javlja The Independent.

'Ne mogu reći da previše uživam u pomisli da neki bankari li čak David Cameron uživa u našoj glazbi. Ali što ja tu mogu i uostalom koga briga. Sve dok moje pjesme ne koristi u političkim kampanjama, ne zanima me. No tužit ću ih ako tako nešto pokušaju', kazao je Yorke u intervjuu danom Dazzel&Confusedu povodom izlaska 'Amoka', prvog albuma njegova drugog benda Atoms For Peace koji bi se 25. veljače trebao naći u prodaji.

>> Odabrana je pjesma koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu

44-godišnji glazbenik i svakodnevni praktikant joge time je aludirao na slučaj korištenja pjesme 'Everybody's changing' u kampanji 2010. godine. Konzervativci su tada hit grupe Keane neovlašteno upotrijebili u prikupljanju glasova. Razbjesnilo je to bubnjara Richarda Hugesa koji je putem Twittera izrazio šokiranost i potvrdio da nije simpatizer torijevaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene