Nova drama

Policija joj upala u kuću - uhićena zbog posjedovanja kokaina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkada je postala slavna, britanska zvijedza Tulisa Contostavlos, poznata je po svojim ekscesima. Zadnja je u nizu uhićenje radi posjedovanja kokaina.

Pjevačica Tulisa Contostavlos proslavila se nakon kućnog pornića, zatim je proglašena najseksi žena po izboru FHM-a, a britanska javnost gleda ju u showu 'X Factor' kao članicu žirija – no sve to pada u vodu nakon što je poznata Britanka uhićena zbog posjedovanja kokaina, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima još svašta za reći Može li gore? Ona uvijek može! - Evo čime je opet šokirala!

Policija pretražuje njezinu vilu, a osim nje, uhićen je i njezin 35-godišnji prijatelj. 24-godišnja pjevačica navodno je nagovarala prikrivenog novinara da kupi drogu.

>> Tulisa priznala: 'Prerano bi spavala s dečkima, ostavili bi me i ne bi htjeli vezu'

'Naravno da ti mogu srediti. Pola dečkiju u mom imeniku su mafijaši', rekla je Tulisa, a nakon toga je vijest odjeknula u medijima na otoku. U londonskom hotelu novinar se našao s dilerom i pokupio 800 funti vrijedan kokain - diler mu je otvoreno rekao kako ne bi tako brzo stigao da se ne radi o Tulisinom prijatelju.

Ta se snimka našla na policiji koja je pretražila Tulisinu 4 milijuna funti vrijednu vilu. Situacija nije nimalo bezazlena, a britanska zvijezda bi mogla izgubiti milijune ako se pokaže da je kriva. Mogla bi izgubiti sponzorske ugovore, a njezina glazbena karijera mogla bi krenuti silaznom putanjom.

Tulisa je bila česta tema medija, nakon što je njezin bivši dečko u javnost pustio privatnu snimku seksa, što je slavnu pjevačicu jako pogodilo. Slučaj se nastavio na sudu, te je na kraju presuđeno je u Tulisinu korist.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene