Tifa i Islamović nastupili su u Budvi u novogodišnjoj noći. Nakon toga navodno su se fizički obračunali.

Galerija


Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa potukli su se nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi. Naime, Tifa je navodno zamjerio Islamoviću jer je pjevao dionice pjesme namijenjene njemu. Svjedoci obračuna su medijima otkrili kako je, po silasku s bine, došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba Tife i Islamovića. Oni su to demantirali, tvrdeći da se radilo o nezgodi, no sada srpski tjednik Skandal! objavljuje fotografije tučnjave.

Vezani članci Alen Islamović (Facebook) Alenu Islamoviću nisu dozvolili put na nastup, ogorčen se oglasio na Facebooku: "Ovo je stvarnost" Alen se brine o svojim lješnjacima Legendarni roker Alen Islamović unazad nekoliko godina postao je stručnjak za nešto potpuno drukčije

Sada Islamovićeve tvrdnje da se Tifa možda poskliznuo na stepenicama više ne stoje. " Nije bilo incidenta, samo su ljudi to kasnije povezali u incident. Čovjek se poskliznuo, a ja sam ga krenuo uhvatiti", ispričao je nedavno Alen. Upitan je li vidio fotografije, tvrdi da ih nije vidio niti ga zanimaju.

OVDJE pogledajte ŠOKANTAN VIDEO tučnjave.

O lošim odnosima unutar benda priča se već jako dugo. Islamović i Vojičić navodno se nikako ne mogu složiti.

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa (Foto: PIXSELL)
Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell