Suprug zvijezde kultne serije uspaničio se kada je shvatio da je njegova supruga uzela jedno od njihovih petero djece i otišla iz obiteljskog doma.

Galerija


Drama oko glumice Tori Spelling ne jenjava. Naime, njezin suprug nazvao je policiju nakon što je uzela bar jedno od njihove djece i otišla iz njihova zajedničkog doma. Dean McDermott policiju je nazvao jer se zabrinuo, pa ih je zamolio da pronađu njegovu suprugu, javlja TMZ. U međuvremenu policija je zbog toga okružila ordinaciju liječnika glumice dok je ona bila unutra.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda serije "Beverly Hills" imala slom živaca? Pred njen dom stigla i policija Slika nije dostupna Iznenađenje nakon bračne krize: Rodila peto dijete!

McDermott je čekao ispred, držeći u rukama njihovo jednogodišnje dijete. Predstavnici zakona kažu kako je Dean alarmirao policiju nakon što je Tori napustila njihov dom s djetetom. Nije poznato zašto se glumac toliko preplašio i uznemirio, no to govori u prilog tezi da Tori nije u najboljem stanju.

Policajci su je locirali, razgovarali s njom, a budući da su i ona i djeca bili u redu, a nikakav zločin nije počinjen, sve su u miru pustili da se zapute prema svom domu.

Da podsjetimo, prošlog tjedna je policija pozvana u njihov dom jer je Tori navodno imala slom živaca. Tada su proveli u njihovu domu nekoliko sati, no nisu poduzimali nikakve daljnje korake.