Tori Spelling navodno je imala slom živaca. Pred njen dom pozvana je policija, a upozoreni su da je glumica jako agresivna.


Policija je hitno stigla u dom glumice Tori Spelling, gdje su pozvani zbog njezinog sloma živaca. TMZ piše kako su policajci dobili poziv u četvrtak ujutro te kako im je naglašeno da je glumica jako agresivna. Rečeno im je i da nema oružja. Još uvijek se ne zna tko je obavio poziv.

Vezani članci Tori Spelling (Foto: Profimedia) Drama zbog nestanka! Posrnula glumica napustila obiteljski dom, suprug u panici pozvao policiju Slika nije dostupna Iznenađenje nakon bračne krize: Rodila peto dijete!

Tori Spelling je navodno sama zvala policiju u srijedu navečer jer je netko provalio u njezin dom, no bio je to njezin suprug, Dean McDermott, koji je stigao kući. Prije tog omanjeg incidenta, Tori je bila u kratkom provodu s prijateljicom. Tori i Dean imali su velikih problema u braku, budući da je glumac 2013. godine imao aferu koja ih je skoro rastavila.

Ipak, ostali su zajedno zbog njihovih petero djece. Tijekom njihovog braka suočili su se s brojnim problemima, između ostalog i onima financijske prirode pa su morali svojedobno proglasiti i bankrot.