Životna drama

Zvijezda serije "Beverly Hills" imala slom živaca? Pred njen dom stigla i policija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tori Spelling navodno je imala slom živaca. Pred njen dom pozvana je policija, a upozoreni su da je glumica jako agresivna.

Policija je hitno stigla u dom glumice Tori Spelling, gdje su pozvani zbog njezinog sloma živaca. TMZ piše kako su policajci dobili poziv u četvrtak ujutro te kako im je naglašeno da je glumica jako agresivna. Rečeno im je i da nema oružja. Još uvijek se ne zna tko je obavio poziv.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) uvijek posebna Posrnula glumica prošetala se s neobičnim ljubimcem u naručju, prolaznici je gledali u čudu

Tori Spelling je navodno sama zvala policiju u srijedu navečer jer je netko provalio u njezin dom, no bio je to njezin suprug, Dean McDermott, koji je stigao kući. Prije tog omanjeg incidenta, Tori je bila u kratkom provodu s prijateljicom. Tori i Dean imali su velikih problema u braku, budući da je glumac 2013. godine imao aferu koja ih je skoro rastavila.

Ipak, ostali su zajedno zbog njihovih petero djece. Tijekom njihovog braka suočili su se s brojnim problemima, između ostalog i onima financijske prirode pa su morali svojedobno proglasiti i bankrot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene