Poznata pjevačica sigurno neće moći zaboraviti nastup u kojem je zamalo ostala gola nasred pozornice, a sada je o svemu i progovorila.


Koncert u New Brunswicku pošao je po krivu, no Toni Braxton se može našaliti na svoj račun. 'Plesala sam i u jednom trenu sam osjetila kako ima previše zraka. Pomislila sam, jesu li mi grudi ispale?', priča Toni za Yahoo koja je vrlo brzo shvatila kako joj se cijela haljina raspada.

Vezani članci Urušavanje balkona Za dlaku izbjegle urušavanje balkona, centimetri su ih dijelili od bolne nesreće Fail Čini se da nije gledao dovoljno crtića, nasjeo je na početnički trik i dobro nastradao

>> Ups! Nije ni primjetila da joj je skliznula haljina!

'Sva sreća imala sam body ispod, no bio je oskudan. Ne mogu reći da mi nije bilo neugodno, no nastavila sam pjevati s publikom, pa je sve na kraju ispalo kao burleska show. Trebala sam više naplatiti kartu za koncert, tko bi znao da će se tako nešto dogoditi?', šali se Toni.

'Imala sam sreće, moglo se sve raspasti na pozornici. Na kraju smos e tome smijali, a što možemo drugo?', kaže pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook