Živi na selu

Tom Hardy s obitelji odselio iz Londona: Opsjedala ga i uhodila zaluđena obožavateljica!

Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Tom Hardy (Foto: Getty) Galerija

Nakon što je cijeli život proveo u gradu Tom Hardy je već neko vrijeme razmišljao o selidbi na selo, a njegovu je odluku ubrzala opasna obožavateljica.

Slavni glumac Tom Hardy našao se u velikim problemima koje mu je stvorila ni manje ni više, nego zaluđena obožavateljica.

Pogledaj i ovo Let 3 - 2 Dolaze i u Beograd ŠČmania i u Londonu: Let 3 završio je svoju turneju pred punom dvoranom koja je iz sveg glasa pjevala svima dobro poznatu pjesmu!

Za Tomom uzdišu brojne pripadnice ljepšeg spola diljem svijeta, a jedna mu je čini se priuštila nimalo ugodnu situaciju.

Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, prema pisanju Mirrora, glumac, njegova trudna supruga Charlotte Riley i dvogodišnje dijete odlučili su se preseliti iz Londona na selo, točnije u Devon, nakon što ih je konstantno uhodila obožavateljica.

"Tom je započeo novi život na selu, a mještani ga svakog jutra viđaju u šetnji s psom. Smatrao je kako je to najbolje rješenje i savršeno mjesto za preseljenje i odgajanje djece", izjavio je neimenovani izvor.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

40-godišnji glumac već je neko vrijeme razmišljao o mirnom obiteljskom životu na selu, a na konačnu je odluku utjecalo uznemiravanje i uhođenje od strane opasne obožavateljice.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Spakirao je kofere, prodao kuću u Londonu čija je vrijednost procijenjena na 3,5 milijuna britanskih funti i požurio s odlaskom na sigurno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene