Fanovi u šoku

Ovako to izgleda kad se slamatelj ženskih srdaca pretvori u najvećeg gangstera svih vremena! Znate li o kome je riječ?

Tom Hardy (Foto: Instagram) Tom Hardy (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Instagram) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Tom Hardy (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Hardy trenutačno snima biografsku dramu o životu najpoznatijeg mafijaškog bossa, a na društvenim mrežama dao je mali uvid u to kako se ekipa zabavlja dok radi.

Poslije brojnih izvrsno odigranh uloga, kao što je primjerice ona u filmu ''Povratnik'', Toma Hardyja uskoro ćemo gledati i kao Ala Caponea, najpoznatijeg zloglasnog gangstera. Trenutačno traje snimanje biografske drame ''Fonzo'' o ovom mafijaškom bossu pod redateljskom palicom Josha Tranka.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Pogledaj i ovo showbuzz ostvario nevjerojatni uspjeh! Sumnjali su u njegovu ideju pa se dokazao golemim profitom, a otpočetka je znao tko će mu biti glavni adut

Da je doista riječ o jednom od Hardyjevih najvećih projekata, govori i fotografija koju je glumac objavio na Instgaramu, a prikazuje njegovu transformaciju u Caponea. Naime, malo je reći da je riječ o fantastičnoj preobrazbi jer je Hardy u novoj ulozi zbilja neprepoznatljiv. Sigurno je i da su za ovu masku potrebni sati jer glumcu su naime, uz periku koju nosi, potpuno promijenili crte lica i postarali ga.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Osim maske, pohvalio je i ljude koji su zaslužni za ovu njegovu preobrazbu.

 

Inače, Al Capone bio je najveći gangster svih vremena, beskompromisni biznismen i švercer koji je reketario i "držao u šaci" cijeli Chicago. Šefom jedne od najvećih mafijaških obitelji u svijetu postao je sa samo 26 godina. Najpoznatiji je po nadimku "Scarface" koji je zadobio u mlađim danima. Unatoč brojnim nezakonitim radnjama kojima se bavio i unatoč činjenici da je bio ubojica, svodnik i utjerivač, Capone je uživao status javne ličnosti.

Novac koji je stjecao donirao je raznim humanitarnim udrugama, pa su ga mnogi prozivali i modernim Robin Hoodom. Družio se s bogatašima, političarima i svima koji su bili "važni" na bilo koji način.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene