Zastrašujuće odlično!

Kakva transformacija: Možete li prepoznati jednog od najseksi holivudskih frajera u ulozi mafijaša Ala Caponea?

Tom Hardy (Foto: Twitter) Tom Hardy (Foto: Twitter) Platforma X 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Twitter) Al Capone (Foto: Profimedia) Al Capone (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (FOTO: Profimedia) Tom Hardy (FOTO: Profimedia) +0 Tom Hardy (Foto: Getty) Galerija

Ovo će biti drugi put da će Tom Hardy zaigrati ulogu slavnog mafijaša Al Caponea.

Ako netko u Hollywoodu ima nevjerojatnu moć transformacije, onda je to Tom Hardy.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljuti zbog odluke BRITANCI BIJESNI Seksi supruga Toma Hardyja glumit će Kate Middleton!

40-godišnji glumac tako će u novom filmu "Fonzo" zaigrati slavnog Ala Caponea, a sada smo dobili i prvi pogled na Toma u ulozi slavnog gangstera.

Njega nam je omogućio redatelj filma Josh Trank na Twitteru, a moramo priznati kako Tom doista izgleda neprepoznatljivo, u čemu i jest sva čar.

Zasad se zna da će radnja filma pratiti Caponea kojeg proganja njegova nasilna prošlost u posljednjim godinama života, a prikazat će i njegovu borbu s demencijom.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Naime, nakon odsluženih 7 i pol godina u Alcatrazu, Capone je pušten 1939. godine na slobodu. Bolovao je od sifilisa koji je zaradio od svojih prostitutki i koji nije bio liječen, a infekcija se proširila na čitavo tijelo, pa i na mozak. Mafijaš je doslovno vegetirao zadnjih godina života, a 1946. godine njegov psihijatar otkrio je kako ima mentalne sposobnosti 12-godišnjeg djeteta. Umro je 1947. godine uz svoju suprugu i ostatak obitelji.

Al Capone (Foto: Profimedia) Al Capone (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Zbog uloge Tom je morao i potpuno obrijati glavu, a takav je stigao i na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u svibnju ove godine te šokirao javnost, no to se zove profesionalnost. U isto vrijeme, njegova lijepa supruga Charlotte Riley, koja trenutno očekuje njihovo drugo dijete, blistala je u elegantnoj, cvjetnoj haljini.

Tom Hardy (Foto: Getty) Tom Hardy (Foto: Getty) Foto: Getty

Inače, ovo će biti drugi put da će Tom zaigrati ulogu Ala Caponea, a prvi je put to učinio u filmu "Cicero".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene