Ovo će biti drugi put da će Tom Hardy zaigrati ulogu slavnog mafijaša Al Caponea.

Galerija


Ako netko u Hollywoodu ima nevjerojatnu moć transformacije, onda je to Tom Hardy.

Vezani članci Slika nije dostupna BRITANCI BIJESNI Seksi supruga Toma Hardyja glumit će Kate Middleton! Slika nije dostupna Od narkomana do superzvijezde - Zavodnik otkrio tajne iz prošlosti

40-godišnji glumac tako će u novom filmu "Fonzo" zaigrati slavnog Ala Caponea, a sada smo dobili i prvi pogled na Toma u ulozi slavnog gangstera.

Njega nam je omogućio redatelj filma Josh Trank na Twitteru, a moramo priznati kako Tom doista izgleda neprepoznatljivo, u čemu i jest sva čar.

Zasad se zna da će radnja filma pratiti Caponea kojeg proganja njegova nasilna prošlost u posljednjim godinama života, a prikazat će i njegovu borbu s demencijom.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Naime, nakon odsluženih 7 i pol godina u Alcatrazu, Capone je pušten 1939. godine na slobodu. Bolovao je od sifilisa koji je zaradio od svojih prostitutki i koji nije bio liječen, a infekcija se proširila na čitavo tijelo, pa i na mozak. Mafijaš je doslovno vegetirao zadnjih godina života, a 1946. godine njegov psihijatar otkrio je kako ima mentalne sposobnosti 12-godišnjeg djeteta. Umro je 1947. godine uz svoju suprugu i ostatak obitelji.

Al Capone (Foto: Profimedia)
Al Capone (Foto: Profimedia)

Zbog uloge Tom je morao i potpuno obrijati glavu, a takav je stigao i na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u svibnju ove godine te šokirao javnost, no to se zove profesionalnost. U isto vrijeme, njegova lijepa supruga Charlotte Riley, koja trenutno očekuje njihovo drugo dijete, blistala je u elegantnoj, cvjetnoj haljini.

Tom Hardy (Foto: Getty)
Tom Hardy (Foto: Getty)

Inače, ovo će biti drugi put da će Tom zaigrati ulogu Ala Caponea, a prvi je put to učinio u filmu "Cicero".