Ovo će biti drugi put da će Tom Hardy zaigrati ulogu slavnog mafijaša Al Caponea.

Galerija


Ako netko u Hollywoodu ima nevjerojatnu moć transformacije, onda je to Tom Hardy.

Vezani članci Slika nije dostupna Od narkomana do superzvijezde - Zavodnik otkrio tajne iz prošlosti Slika nije dostupna Obožavateljice u šoku: Slavni glumac oženio se još prije dva mjeseca?!

40-godišnji glumac tako će u novom filmu "Fonzo" zaigrati slavnog Ala Caponea, a sada smo dobili i prvi pogled na Toma u ulozi slavnog gangstera.

Njega nam je omogućio redatelj filma Josh Trank na Twitteru, a moramo priznati kako Tom doista izgleda neprepoznatljivo, u čemu i jest sva čar.

Zasad se zna da će radnja filma pratiti Caponea kojeg proganja njegova nasilna prošlost u posljednjim godinama života, a prikazat će i njegovu borbu s demencijom.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Naime, nakon odsluženih 7 i pol godina u Alcatrazu, Capone je pušten 1939. godine na slobodu. Bolovao je od sifilisa koji je zaradio od svojih prostitutki i koji nije bio liječen, a infekcija se proširila na čitavo tijelo, pa i na mozak. Mafijaš je doslovno vegetirao zadnjih godina života, a 1946. godine njegov psihijatar otkrio je kako ima mentalne sposobnosti 12-godišnjeg djeteta. Umro je 1947. godine uz svoju suprugu i ostatak obitelji.

Al Capone (Foto: Profimedia)
Al Capone (Foto: Profimedia)

Zbog uloge Tom je morao i potpuno obrijati glavu, a takav je stigao i na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u svibnju ove godine te šokirao javnost, no to se zove profesionalnost. U isto vrijeme, njegova lijepa supruga Charlotte Riley, koja trenutno očekuje njihovo drugo dijete, blistala je u elegantnoj, cvjetnoj haljini.

Tom Hardy (Foto: Getty)
Tom Hardy (Foto: Getty)

Inače, ovo će biti drugi put da će Tom zaigrati ulogu Ala Caponea, a prvi je put to učinio u filmu "Cicero".