Tom Cruise pripadnik je Scijentološke crkve, koja mu navodno brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici

Galerija


Slavni glumac Tom Cruise, ovih dana zaposlen na novim filmskim projektima, svoju najmlađu kćer Suri nije vidio čak četiri godine. Suri je rođena u braku Toma i Katie Holmes prije 12 godina i glumac ju uopće ne viđa niti ne posjećuje. Drugim riječima potpuno je zaboravio na nju.

Tom Cruise (Foto: Getty Images)
Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vezani članci Kuća Orlanda Blooma Pogledajte luksuzna zdanja kojih se svjetske zvijezde rješavaju zbog pandemije, masovno ih prodaju, a njihove cijene su vrtoglave Tom Cruise Opsjednut je bizarnim kultom zbog kojeg su mu propali svi brakovi, žene mu i dalje oni biraju, dok o kontroverznoj vjeri kruže razne priče

Navodno je krivac tome Scijentološka crkva, čiji je Tom član, a u koju je svojevremeno pokušao uključiti i danas bivšu suprugu Katie i malenu Suri. Katie se tome ošto protivila i nakon razvoda je dobila upute kako minimalno pet godina ne smije pričati u javnosti o njihovom braku niti imati javnu vezu, a glumac ne viđa kćer.

Upravo to što Katie nije dozvolila da joj dijete odrasta onako kako ova crkva propovijeda, utjecalo je na Tomovu odluku da prekine komunikaciju s djevojčicom.

Tom Cruise (Foto: Getty Images)
Tom Cruise (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tom ima još dvoje djece, 25-godišnju Isabellu i 23-godišnjeg Conora, koje je posvojio u braku s glumicom Nicole Kidman. Oni jesu članovi Scijentološke crkve pa njih redovito viđa.