'Ja se pojavim i budem lijepa'

SRPSKA STARLETA PRIZNALA: Političari najbolje plaćaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je potpuno otvorena o svojoj karijeri. Starleta je, njeno je da bude lijepa na privatnim zabavama. I želi se baviti politikom.

Tijana Maksimović - Ajfon jedna je od starleta koje se ne libe govoriti o svom zanimanju. Otprilike to ide ovako - Tijana se pojavi na privatnoj zabavi i treba biti lijepa.

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Proslavio ju reality Njemačkoj Kim Kardashian druga je preotela dečka, no za ovakvim komadom sigurno se otimaju

'Ja se tamo pojavim i budem najljepša. Druge ne primjećujem, ja sam glavna. Da se ne lažemo, političari su najgalantniji i najbolje plaćaju', rekla je gospođica Ajfon na TV Hepi. Ponosna je što je starleta. Radila je i u solariju. 'Što ima loše u tome što sam starleta. Zašto bih glumila neko poštenje kad svi znamo da je to super zanimanje. Moje je samo da budem lijepa i to je sve. Nešto kao slika bez tona', kazala je Tijana, pokazavši da savršeno shvaća svoje funkcije.

Kraljica silikona ovoga je puta pretjerala – ovo je opasno po život!

Ipak, tu njene ambicije ne staju. Tijana se želi baviti politikom. Ipak, ne zna koju bi stranku izabrala. 'Politikom se nikad nisam bavila, osim što sam prije par godina u mom selu dežurala na izborima. Pojma nemam ispred koje stranke', zaključila je Ajfon.

 

A video posted by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene