Stare dostojanstveno

Tri domaće dame na ovoj fotografiji imaju svaka preko 60 godina, a i dalje izgledaju fantastično

Tihana Harapin Zelepugin (Foto: Facebook) Tihana Harapin Zelepugin (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zelepugin (Foto: Facebook) +0 Tihana Harapin Zelepugin (Foto: Facebook) Galerija

U hotelu Esplanade sinoć su se, među ostalim, zabavljale Tihana Harapin Zalepugin, Jadranka Sloković i Đurđa Tedeschi.

Krema zagrebačkog društvenog života sinoć je tulumarila u hotelu Esplanade.

Pogledaj i ovo Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Skupa kad god mogu Izbornik Dalić u zajedničkom izlasku pokazao zgodnu suprugu

A među poznatim damama posebno su se istaknule nešto starije dame. Jedna je uspješna modna agentica, druga vrlo zaposlena odvjetnica, a treća umirovljena sutkinja i žena s osebujnim i zanimljivim modnim izričajem.

Radi se o 66-godišnjoj Tihani Harapin Zalepugin, 64-godišnjoj Jadranki Sloković te Đurđi Tedeschi koja je u osmom desetljeću.

Unatoč godinama, ove žene izgledaju i više nego odlično, a sve su sinoć zasjale u omiljenim nijansama - bijeloj i crnoj u kojima ih i najčešće možemo vidjeti.

Sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavile na glamuroznoj večeri, a društvo im je radila i poznata domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene