Donald Trump dobio je kćerku sa svojom drugom suprugom, Marlom Maples. 22-godišnja Tiffany nekad je htjela biti pjevačica.


Donald Trump i njegova obitelj u fokusu su američke javnosti. Nakon što je izbio skandal zbog njegove supruge Melanije i njenog ukradenog govora s nedavnog republikanskog skupa, mediji su se složili da bi svom ocu dodatne bodove kod birača mogla donijeti njegova kćerka Ivanka.

Vezani članci Donald Trump Trump o koronavirusu: "Spasili smo milijune života, pogledajte naše brojke, a pogledajte europske" Trumpdeve Ameri imaju originalan način strašenja susjeda, pogledajte jezive Trumpdeve

No, nije Ivanka njegova jedina kćer. S drugom suprugom, glumicom Marlom Maples, Donald je dobio Tiffany. Slatka plavuša danas ima 22 godine i također je govorila pred republikancima o tome zašto da odaberu njenog oca kao kandidata na izbora za predsjednika SAD-a. Dobra je to bila prilika za američke medije, koji su se prisjetili glazbenih ambicija mlade Tiffany.

Naime, 2011. godine objavila je singl 'Like A Bird', na kojem joj se pridružio dvojac Sprite and LogiQ. Na njemu je toliko korišten Auto-Tune da je teško razaznati tko što pjeva pa pjesma, očekivano, nije saživjela. Svoj revival doživljava ovih dana, kada je Trumpova obitelj na meti javnosti i medija. Kritičari na internetu rastrgali su pjesmu mlade Tiffany, a jedan od blažih komentara glasi i da djevojka zvuči kao kanarinac. Djevojka je inače aktivna na društvenim mrežama te studira na prestižnom sveučilištu.