Brazilska ljepotica otkrila svoje obline na Instagramu, ali je i progovorila o svojem bivšem dečku kad je saznao da je rođena kao muškarac.


Poznati model Thalita Zampirolli progovorila je o svojoj bivšoj ljubavi, nogometašu Romarijem Faria. Zahvaljujući njemu Thalita je prije tri godine na neki način i postala poznata.

 

Zajedno su proveli godinu dana, a u tom razdoblju brazilski nogometaš je saznao da je njegova žena snova zapravo muškarac. 'Bili smo skupa godinu dana i bilo je dobro dok je trajalo', otkrila je Thalita koju je bivši dečko tužio nakon što je izašla u javnost s informacijom da su bili u vezi.

 

Plavokosa ljepotica koja je spol promijenila sa 18 godina jedno vrijeme nije smjela davati nikakve izjave u vezi njihove romanse. Zbog tog skandala je ostala i bez nekoliko poslovnih angažmana. No, ubrzo je počela dobivati nove ponude. 'Prekinuli su mi suradnju tvrdeći da sam im namjerno sakrila svoj spol. Priznajme, to me dotuklo, ali nikad se nisam osjećala dobro u muškom tijelu i uvijek sam znala da sam iznutra žena'.

 

 

To dokazuje i njezina osobna iskaznica, tvrdi Thalita. 'Ja sam žena. Imam ženski spolni organ i osobnu iskaznicu na kojoj piše da sam žena. Dakle, žena sam'.

 

26-godišnjakinja je iznimno popularna na društvenim mrežama te broji preko 255 sljedbenika na Instagramu. Njezin najveći fan je Rodrigo Westermann s kojim je Thalita u ljubavnoj vezi.