Uh...

Katastrofalno izdanje ponovno šokira svijet: Glumica na rubu anoreksije, i hlačice joj spadaju

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) +0 Tara Reid (Foto: Profimedia) Galerija

Tara Reid nekad je bila seks-simbol, prava zdrava, vitka djevojka s oblinama. No u međuvremenu se nešto dogodilo i glumica se potpuno izobličila.

Glumica Tara Reid, nažalost, već je duže vrijeme na meti medija zbog svoje mršavosti. I sami smo nedavno pisali o Tari, a sada su objavljene fotografije koje ponovno potiču iste natpise. Naime, Reid je snimljena kako tulumari u Meksiku u društvu prijateljice. Iako je vedro raspoložena, smije se i zeza sa svojom prijateljicom u baru, Tara u isto vrijeme izgleda umorno i izgladnjelo. Stanje je još gore jer nosi samo kupaći kostim i vruće hlačice koje su se potpuno objesile o njezine kukove.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) posrnula glumica Nekad je bila seks-bomba, a sada svojim golišavim fotkama zabrinjava javnost, no ona tvrdi da je sve u redu

Naglasile su time još više pretanke noge i kosti na glumici. Iako se mnogi brinu o njezinoj težini i zdravstvenom stanju, Reid tvrdi da su njezina 43 kilograma potpuno normalna. "Nisam anoreksična, samo sam mršava", mantra je koju Tara novinarima ponavlja već godinama. Ipak, teško je ne zaključiti da bi joj još desetak kilograma sjajno pristajalo i napravilo veliku razliku u izgledu glumice.

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene