Priča se...

Swingeri u Hollywoodu: Da, ove zvijezde rade upravo to što mislite

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biste li pristali na otvoreni brak? Izgleda kako su ovi hollywoodski parovi otvoreni za sve opcije dok god ima ljubavi i povjerenja među njima...

Hollywoodski parovi uzor su mnogima diljem svijeta, ipak neki su postali i malo otvoreniji kako bi njihovi odnosi bili bolji. I dok su neki samo poželjeli osvježiti svoje dugogodišnje veze, drugi su samo htjeli probati neku novu seksi igricu. Neki slavni parovi to skrivau, neki o tome otvoreno pričali, no o njima se itekako piše.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 2 Znate li na koga? Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

KORISTITI S OPREZOM Filmske seks scene uz koje treba upozorenje

Šuška se da su među swingerima (parovi koji imaju i druge seksualne partnere) i slavni supružnici Megan Fox i Austin Green. Iako je atraktivna glumica odrasla u prilično zatvorenoj kršćanskoj sredini, u mladosti je isprobavala svakakve ludosti. Par ima dva sina, a u Hollywoodu se šuškalo kako Austinu ne smeta što Megan spava s drugim muškarcima, dok drugi izvori kažu kako par i zajedno swinga s drugim parovima.

No, nisu jedini. Na swingerskoj listi našao se još jedan glumački par. Julia Louis-Dreyfus i njezin suprug Brad Hall isto tako vole začiniti brak. Glumica se proslavila ulogom Elaine u hit seriji 'Seinfeld', a sa suprugom piscem, režiserom i glumcem u braku je od 1987. Zajedno su od studentskih dana, a šuška se kako swingerskim partijima održavaju strast u vezi.

O braku glumačkog para Will Smitha i Jade Pinket Smith puno se piše, a nedvano je glumac i sam potvrdio da su glasine oko njihovog razvoda lažne. Ipak, dugo ih prate glasine i kako su njih dvoje u otvorenom braku, posebno nakon što su izjavili kako ih i dalje privlače i drugi ljudi.

Jeste li znali da su i pjevačica Pink i njezin suprug Carey Hart isto prakticirali seks s više ljudi? Ipak, to je bilo tek na početku veze, prekidali su i mirili se, imali strastvene svađe i ispade ljubomore, no sada su jači nego ikada. Imaju kćerkicu i posvetili su se životu u dvoje.

Šuškalo se i kako su bivši supružnici Demi Moore i Ashton Kutcher bili swingeri. Navodno je Demi biseksualna, pa se u njihovom domu u Los Angelesu nerijetko našla i koja nova djevojka. Svi znamo kako je njihov brak završio, zato swingeri ističu kako je povjerenje od iznimne važnosti za takav odnos. Biste li vi pristali na takav tip odnosa?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene