Za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika.

Galerija


Popularnog američkog DJ-a raspametila je sinoćnja pobjeda Hrvatske.

Vezani članci Celine Dion (Foto: Getty) Nećete vjerovati koju holivudsku zvijezdu ljubi pjevačica Céline Dion! Jennifer Aniston (Foto: Getty) Ustale moćne žene Hollywooda: Milijuni dolara za borbu protiv seksualnog zlostavljanja "običnih" žena

Da za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika, jasno je od početka, no činjenica da su naši dečki sinoć izborili finale raspametila je i one koji dosad nisu znali mnogo o nama.

Trevor Dahl (Foto: Instagram)
Trevor Dahl (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Holivudske zvijezde poput repera Snoop Dogga, holivudskih glumaca Russella Crowea i Reese Witherspoon, komičarke Rosie O'Donnell i mnogih drugih danas redom čestitaju Hrvatskoj na velikoj pobjedi nad Englezima, a tom su se popisu priključili i neki svjetski poznati DJ-evi.

Trevor Dahl (Foto: Instagram)
Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty)

Preciznije, radi se o mladom Trevoru Dahlu, članu popularne grupe Cheat Codes, koji je ove godine bio i gost popularne Ultre u Splitu, i koji je blago rečeno oduševljen pobjedom naših, u što se lako možete uvjeriti u videu koji je stigao u našu redakciju s Hvara.

Trevor Dahl (Foto: Instagram)
Rosie O Donnell (Foto: Getty) Foto: Getty

U kratkom videu Trevor je objasnio: "Činjenica da je Hrvatska u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva je nevjerojatna. Moraš imati srca i ljubavi za tako nešto, da tako mala zemlja poput Hrvatske ide protiv najjačih na svijetu. Najbolji ste. Volim Hrvatsku", izgovorio je u jednom dahu te nekoliko puta poljubio grb na dresu naše reprezentacije koji je nosio.

"Srcedrapajuće, ali lijepo odigrano. Tako ponosna na naše dečke", napisala je i svjetski poznata pjevačica Ellie Goulding na Twitteru.