Svi nam se dive

Imamo privatnu snimku: Svjetski poznate face čestitaju Hrvatskoj na pobjedi, a najvatreniji je među njima jedan poznati DJ

Trevor Dahl (Foto: Instagram) Trevor Dahl (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Dahl (Foto: Instagram) Trevor Dahl (Foto: Instagram) Snoop Dogg (Foto: Instagram) Reese Witherspoon (Foto: Instagram) Reese Witherspoon CRO (Foto: Twitter) Rosie O Donnell (Foto: Getty) +0 Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty) Galerija

Za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika.

Popularnog američkog DJ-a raspametila je sinoćnja pobjeda Hrvatske.

Pogledaj i ovo Russell Crowe na snimanju filma Robin Hood - 1 Kako je ovo moguće? Bivši seks-simbol doživio je strašne ozljede na snimanju hit-filma, a za njih je saznao tek 10 godina kasnije: "Nastavio sam raditi"

Da za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika, jasno je od početka, no činjenica da su naši dečki sinoć izborili finale raspametila je i one koji dosad nisu znali mnogo o nama.

Trevor Dahl (Foto: Instagram) Trevor Dahl (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Holivudske zvijezde poput repera Snoop Dogga, holivudskih glumaca Russella Crowea i Reese Witherspoon, komičarke Rosie O'Donnell i mnogih drugih danas redom čestitaju Hrvatskoj na velikoj pobjedi nad Englezima, a tom su se popisu priključili i neki svjetski poznati DJ-evi.

Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty) Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty)

Preciznije, radi se o mladom Trevoru Dahlu, članu popularne grupe Cheat Codes, koji je ove godine bio i gost popularne Ultre u Splitu, i koji je blago rečeno oduševljen pobjedom naših, u što se lako možete uvjeriti u videu koji je stigao u našu redakciju s Hvara.

Rosie O Donnell (Foto: Getty) Rosie O Donnell (Foto: Getty) Foto: Getty

U kratkom videu Trevor je objasnio: "Činjenica da je Hrvatska u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva je nevjerojatna. Moraš imati srca i ljubavi za tako nešto, da tako mala zemlja poput Hrvatske ide protiv najjačih na svijetu. Najbolji ste. Volim Hrvatsku", izgovorio je u jednom dahu te nekoliko puta poljubio grb na dresu naše reprezentacije koji je nosio.

"Srcedrapajuće, ali lijepo odigrano. Tako ponosna na naše dečke", napisala je i svjetski poznata pjevačica Ellie Goulding na Twitteru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene