Princ Harry imao je burnu mladost, a mi vam donosimo neke od najistaknutijih skandala koji su ga obilježili.

Galerija


Princa Harryja danas znamo po mnogobrojnom humanitarnom radu. Baš poput svoje pokojne majke princeze Diane, Harry se posvetio pomaganju drugima.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Princ Harry (FOTO: Getty)

Vezani članci Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry nekad je opako ludovao po Hvaru, prisjetili smo se kakve je šokove priredio obitelji prije nego što se smirio! Meghan Markle i princ Harry U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

Pred njim je vjenčanje s glumicom Meghan Markle, no prije veze s njom princ je bio prilično nestašan.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Meghan Markle, prince Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tako je Harry sa samo 16 godina bio na odvikavanju od marihuane. Osim problema s drogom volio je i potegnuti za čašicom pa ga je kraljevska obitelj poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje. Ipak, Harry je tamo proveo tek jedan dan.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Princ Harry (FOTO: Getty)

Prije 13 godina Harry je cijeli svijet digao na noge. Naime, 2005. pojavio se odjeven u nacističku odjeću. Princ je tada tvrdio da je to bio tek kostim, ja javnosti se ispričao. To je bio toliki skandal da se o tome očitovao i tadašnji britanski premijer Tony Blair.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Princ Harry (FOTO: Getty)

Imao je Harry i problema s fotoreporterima. Jednom zgodnom su ga fotografirali ispred jednog londonskog kluba. Princa je toliko razljutilo da je jednom od fotoreportera aparat gurnuo u lice. Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Princ Harry (FOTO: Getty)

Princ je jako volio tulumariti, a svoje je zabave prije sedam godina imao i na otoku Hvaru.

Ipak, mnoge je najviše zabavljalo gledati nage fotografije princa Harryja. 2012. godine princ je otišao u Las Vegas nakon čega su u javnosti osvanule golišave fotografije. Na njegovu štetu, no na radost brojnih obožavateljica.

Princ Harry (FOTO: Getty)
Princ Harry (FOTO: Getty)

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.