U centru pažnje

Šuškanja u Hollywoodu: Mel je otac Jodienih sinova?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Govor Jodie Foster na Zlatnim globusima još se danima komentirao, a počelo se šuškati i o još nečemu…

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo True Detective, Jodie Foster jeste li pogledali? Odličan početak četvrte sezone hit-serije zaista obećava: Hoće li ovo biti najbolja dosad?

Jodie Foster jedna je od najpoznatijih glumica u Hollywoodu s bogatom karijerom. Na Zlatnim globusima dobila je nagradu za životno djelo, a na dodjelu je došla sa sinovima i sjedila za stolom s glumcem Mel Gibsonom.

Bilo je to dovoljno za spekulacije da je upravo on otac njezinih sinova, 14-godišnjeg Charlesa i 12-godišnjeg Kita! Navodno im je Jodie obećala kako će im otkriti tko im je biološki otac kada navrše 21 godinu.

Jodie i Mel Gibson bliski su prijatelji već godinama, a ona je bila uz njega dok je prolazio kroz sve svoje padove, skandale i razvode. Njih dvoje su se upoznali na setu filma 'Maverick' 1995., nakon čega je Jodie poručila kako će 'ga voljeti do kraja života'. Iako je na Globusima napokon i javno priznala svoju homoseksualnost, izgleda da glumački par veže nešto puno jače.

>> 'Nemam pojma kojeg je vraga Jodie napravila, ali bilo je briljantno'

New York Post prvi je počeo sa spekulacijama kako bi upravo Mel mogao biti otac njezinim sinovima jer nevjerojatno liče, samo što su dječaci svjetlokosi. Što je prava istina, morat ćemo se strpit još nekoliko godina, osim ako u međuvremenu ne izađe i sama potvrda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene