Zabrinula prijatelje

PONOVNI SLOM - 'Ja sam jedini umjetnik koji treba remen!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Susan Boyle ima izrazit tip Aspergerovog sindroma koji ne može prestati u slučajevima velikog stresa kojeg Susan na svojim turnejama često proživljava. Njeni prijatelji su zabrinuti za njeno stanje i smatraju da joj treba odmak od karijere.

Zadnji događaj koji je pokazao njeno zabrinjavajuće stanje bio je na petom terminalu zrakoplovne luke Heathrow na kojem je čekala let za Škotsku. Susan je započela svađu sa osobljem na koje je urlala iz nikakvog posebnog razloga. Bila je u tako lošem stanju da je policija odlučila pozvati pomoć zbog njezine osobne sigurnost i prevelikog broja promatrača. Susan je dok su je odvodili vikala na sav glas ' Ja nisam učinila ništa krivo, nisam učinila ništa loše'.

Pogledaj i ovo Susan Boyle potpuno se promijenila! Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

55-godišnju pjevačicu odvela su dva policajca. Za njezino dobro smještena je u bolnicu u blizini zračne luke gdje su je pregledali stručnjaci. Kasnije joj je dopušten put kući u pratnji asistenta.
'Ja sam jedini umjetnik koji treba remen! Ja sam King Kong majka!' , izjavila je Susan Boyle.

Nekoliko tjedana ranije, Susan je imala još jedan ispad, vrišteći je trčala kroz terminal. Let joj je odbijen. Kasnije je otkriveno da je Susan uhvatila panika kada je saznala da je njezin brat otišao na raniji let i da će morati putovati sama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene