Iz svog ureda

Snimio NLO iznad Sydneya

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hollywoodski glumac Russell Crowe postavio je na YouTube video za kojeg tvrdi kako prikazuje NLO.

Oscarom nagrađeni glumac video je objavio sa svog Twitter profila s porukom: 'UFO? Time Lapse fotografije snimljene iz mog ureda u Woolloomooloo (prave su)'.

Video traje 23 sekunde i prikazuje pravokutnu svjetlost na nebu iznad Sydneyja kao i odbljesak na zemlji. Ovo veliko iznenađenje je snimljeno nakon što je Russellow prijatelj namjestio fotoaparat u glumčevom uredu kako bi snimio voćne šišmiše u botaničkom vrtu smještenom u sydneyskom kvartu Woolloomooloo. Pogledaj i ovo Russell Crowe Kao drugi čovjek! Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

Nakon postavljanja videa na YouTubeu pojavili su se, kako je to bilo i za očekivati, različiti komentari - od onih koji smatraju kako je sve namješteno do onih koji vjeruju poznatom glumcu. Kako bi razuvjerio sumnjivce u autentičnost fotografija, glumac je na Twitteru napisao koji je fotoaparat koristio i kako su fotografije zapravo nastale.

48-godišnji Russell Crowe je najpoznatiji po ulogama u filmovima L.A. Confidential (1997), American Gangster (2007) i Gladiator (2000). Ovaj posljednji mu je donio Oscara u kategoriji glavne muške uloge. Posljednji film kojeg je snimio, Broken City, premijerno je prikazan u Velikoj Britaniji početkom ovog mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene