''Jeste se oporavili?''

Igranje s vatrom: Hauser u Londonu isprovocirao engleske navijače u hrvatskom dresu, oni mu uzvratili zviždukom!

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 2 +0 Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 1 Galerija

Stjepan Hauser i Luka Šulić u četvrtak su nastupali u Londonu, a to nije prošlo bez spomena hrvatske pobjede nad Engleskom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Proslavljeni hrvatski glazbenici 2CELLOS u četvrtak su nastupili u dvorani Richmond u Londonu, a prva stvar kojom su se pohvalili bila je odjevna kombinacija koju je Stjepan Hauser pripremio za bis kako bi ih samo malo isprovocirao u svom stilu, naravno na simpatičan način.

''Zaista smo sretni i jako ponosni na naše Vatrene koji su odigrali utakmicu života! Sinoć smo nastupili u Londonu i jedva dočekali nastup, ali i da sam bis mogu odsvirati u dresu hrvatske reprezentacije", rekao je Hauser.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pogledaj i ovo Prosidba na dočeku Vatrenih (Foto: Instagram(Croatia Full Of Life) Vrtlog emocija! On je znao kako iskoristiti vrijeme do dolaska Vatrenih: Zaprosio djevojku usred gužve na trgu u Zagrebu!


Hauser je na početku koncerta u svom već prepoznatljivom stilu upitao brojne Engleze kako su i jesu li se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom. Nimalo zabrinuti zbog toga, dapače, vidjevši kako je publika simpatično prihvatila provokaciju, Hauser je rekao da se ne brinu jer će ih pokušati utješiti i ublažiti bol svojom glazbom, jer poznato je da su u Hrvati osim u sportu odlični i u glazbi!

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on


Violončelistički dvojac neumoran je i nastavlja svoju turneju diljem svijeta, a na njihovu putu često nas iznenađuju s odličnim suradnjama sa svjetskim imenima iz svijeta glazbe.

Dečki s nestrpljenjem očekuju i finale u nedjelju: ''Jedva čekamo finale i vjerujemo kako će dečki još jednom odigrati odličnu utakmicu. Pratimo sve i veselimo se u svim dijelovima svijeta zajedno s njima", dodali su 2CELLOS.

Stjepan Hauser sinoć je podijelio fotografiju na svom profilu na Instagramu u kockastom dresu uz šaljiv naslov "Igranje s vatrom usred Londona".

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene