Duboko žali

STRAŠNO! Glumac i javno priznao silovanje 3 djevojčice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezdu serije 'U sedmom nebu' kao silovatelja je razotkrila njegova bivša supruga.

'Prije 40 godina učinio sam nešto grozno i zbog toga duboko žalim. Radim na tim problemima otkad sam napravio te grozne stvari. Odlučio sam o svemu progovoriti javno, nakon što su mnoge tiskovine objavile snimku koju je snimila moja tadašnja supruga Faye Grant tijekom povjerljivog razgovora u siječnju 2012. godine', izjavio je 67-godišnji glumac Stephen Collins za časopis People.

Pogledaj i ovo Roman Polanski (Foto: AFP) Pakao od života Godinama ga prati glas da voli maloljetnice, no u prvom intervjuu od optužbi on sve poriče i krivi medije

Bill Cosby prekinuo šutnju – očekuje od afroameričkih medija da ostanu neutralni!

Zvijezdu serije 'U sedmom nebu' kao silovatelja razotkrila je njegova bivša supruga kojoj je zlostavljanje djevojčica priznao tijekom bračnog savjetovanja. Ona je razgovor snimila i predala ga policiji koja sada istražuje slučaj. Collins je u razdoblju od 1973. do 1994. zlostavljao tri maloljetnice, a sada tvrdi da već 20 godina nema pedofilske porive.

U snimci koja je objavljena u medijima, glumac opisuje kako je zlostavljao tada 11-godišnju djevojčicu iz New Yorka, rođakinju njegove prve supruge Marjorie Weinman. Njegove žrtve bile su djevojčice od 11, 12 i 13 godina. Objava snimke priznanja dovela je do brojnih pretpostavki što se zapravo dogodilo, glumac je htio ispričati i svoju stranu istine. 'Koliko god bilo teško, želim da ljudi znaju istinu. Imao sam priliku ispričati se jednoj od žena s kojom sam imao neprimjeren odnos, i to 15 godina kasnije. Ispričao sam se, a ona je bila dovoljno milosrdna da to prihvati. Nakon što sam čuo da bi druge dvije žene mogle imati problema ako im se približim i pokušam ispričati, odustao sam od te ideje', rekao je Stephen za spomenuti časopis.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene