Prljavo, prljavo

BIVŠI LJUBAVNIK O STANIJI: 'Loša je u seksu, zato se nismo snimali'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin bogatog biznismena otkriva prljave detalja iz svog odnosa sa Stanijom Dobrojević i nisu ni malo ugodni za nju.

Čini se kako je Stanija Dobrojević baš uvijek na meti onih koji bi na brzinu željeli završiti na naslovnici nekih novina, barem ona sama tako tvrdi. Iako su se neke srpske 'starlete' puno puta oglašavale o tome kako znaju sve o Stanijinim 'prljavim' poslovima, ona sama o svom privatnom životu nikada nije voljela govoriti, posebno o ljubavnom dijelu privatnog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Slomilo mu se srce Neki u njemu vide krivca: Odnos im je obilježila krvava svađa, a sada se ne može pomiriti s njezinom smrću

Spajali su je s raznim muškarcima, a za neke od njih su tvrdili kako su je financirali u zamjenu za neke 'druge usluge'. Sada se pak oglasio sin bogatog biznismena Radosava Savatijevića Keneta, Aleksandar s kojim je Stanija navodno bila u vezi, a o tome smo nedavno pisali.

'Moji prijatelji Šareni i Matija bili su sa Stanijom u istom razdoblju kada i ja. Nas trojica, koji smo nerazdvojni, imali smo je kad god smo željeli. Imamo nekih tajni u vezi s njom, ali ne želim ih otkrivati', rekao je Aleksandar.

'Zabavljao sam se s njom, Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu jer mi je bilo lijepo u njezinom društvu, ali s takvom djevojkom nikada ne bih bio u vezi. Tijekom seksa se nismo snimali jer je loša u krevetu. Nije me pretjerano seksualno privlačila, ali u nekim trenucima mi je odgovarala. Ona je bila samo jedna u nizu djevojaka u mom životu'.

Dodao je kako je u životu imao samo jednu ozbiljnu vezu, a sve druge su nebitne. Stanija je i isto imala što za reći o svom bivšem prijatelju, 'To je tatin degenerik i debil koji preko mene traži medijsku pozornost. Točno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, a Matija i Aleksandar su to gledali sa strane i mrzili ga iz dna duše jer me je uspio osvojiti. Iako Šareni nije imao novca kao tatini sinovi koji su se bahatili i razbacivali, ja sam ipak izabrala normalnog i zdravog dečka', rekla je Stanija za Kurir.rs. Pitanje je vremena kada će se još netko iz ovog trija fantastikus javiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene