Najpoznatija srpska starleta najavila je svoj odlazak u mirovinu. Nema više obnaženih fotografija, što ste gledali, gledali ste.


Najpoznatija, samoprozvana, srpska starleta Stanija Dobrojević, najavila je svoj skori odlazak u mirovinu i time rastužile tisuće svojih obožavatelja koje je godinama svakodnevno častila svojim fotografijama iz kojeg god kuta možete zamisliti. Kim Kardashian joj nije bila ni do koljena. Sada svemu tome dolazi kraj, barem ona sama tako tvrdi, ali ima i onih koji smatraju kako se radi o običnom marketinškom triku.

Vezani članci Slika nije dostupna SEKSI STANIJA Zaludjela fanove golišavim videom Slika nije dostupna NACIONALNA ŽALOST Udaje se najpoznatija srpska starleta

'Prestanite me nazivati starletom, ja sam akademski građanin. Ja sam netko tko je završio fakultet. To što sam započela jedan pravac u Srbiji ne znači da ću do kraja života biti starleta', izjavila je ogorčena Stanija kojoj je očito dosadilo da ljudi cijene samo njezine vrlo vidljive atribute.

Madam Željka: 'Otkrit ću sve o njoj kao i imena muškaraca s kojima je bila za novac'

Da razjasnimo jednu stvar, starleta nije ono što svakodnevno gledamo u medijima. Originalne starlete bile su djevojke koje su u filmovima ili kazalištu imale manje, sporedne uloge, ali su bile dovoljno talentirane da naprave veće karijere. Dakle, pokazivanje guza i grudi niti je znanost, niti ima veze sa starletama. One koje nisu znale ni tko su ni što su, taj su pojam jednostavno preuzele i potpuno ga izokrenule.

Iako je Stanija svoju titulu 'starlete' koristila kako bi promovirala sve i sva, sada je zaključila kako se ipak povlači iz javnosti i počinje jedan potpuno novi život. Pitanje je samo koliko će to potrajati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook